2018-04-25

Inga strandbarer

Vi har sett när vi promenerat vid havet nu att inga strandbarer är öppna längre. Vi har tänkt att det kanske inte riktigt är säsongstart ännu, att dom bara hade öppet under påsken.
Men när jag var och klippte mig tog jag och bläddrade i senaste Vikingposten och fick se svaret.
Kontrakten gick ut i november och kommunen kommer inte att förnya dom. Det gäller 11 st. barer och det är många personer som blivit arbetslösa på grund av detta.
Orsaken till att kommunen inte förnyar är att det finns misstanke om korruption med de gamla kontrakten som fanns.
Man kan även att läsa att i vanliga fall tar det minst 10 månader att genomföra ett nytt beslut. 
Vi hoppas verkligen att dom når fram till något fort så att strandbarerna blir öppna igen innan sommarsäsongen drar igång.
6 kommentarer:

 1. Men vad tråkigt att strandbarerna fått stänga. Hoppas verkligen att det löser sig. Det borde ju ligga i kommunens intresse att lösa det så snabbt som möjligt. Kram=)Carina

  SvaraRadera
 2. Men så tråkigt att så många strandbarer har fått stänga. Hoppas verkligen att det löser sig inför den kommande sommarsäsongen. Jag kan tänka mig att det är mycket populära ställen under denna period.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Verkligen synd när de slår igen barerna så där :(
  Kram

  SvaraRadera
 4. Så tråkigt. Hoppas det löser sig och de öppnar igen, annars lär det bli lite lätt spökstad-stämning man kan se längs somliga strandpromenader där butiker/barer/kaféer tvingats stänga. Kram.

  SvaraRadera
 5. Ojj,så tråkigt.. Jag förstår om dom vill komma åt dom oärliga,men det är säkert vissa andra om åker med på köpet..Verkligen jättetråkigt...Det blir så trist..Kramiz

  SvaraRadera
 6. Jag kan tänka mig att det är mycket populära ställen under denna period.


  เกมส์สล็อต

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.