2018-04-24

Lite inköp

Det blev en tur till Leroy & Merlin för att handla vinkellister till takterrassen och så köpte vi rullgardiner till altanen. Nu börjar solen om kvällarna att ligga rakt i ansiktet innan den går ner när man sitter där. Förut innan inglasningen hade vi ett mindre parasoll som vi vinklade då. 
När vi kom hem monterade vi upp rullgardinerna på bums, och så tänkte vi att vi börjar med takterrassen när vi kommer hem igen, för jag hade nämligen en klipptid att passa. Jag blev inte nöjd med klippningen som den förra frissan gjorde. När jag tvättade håret efter jag hade varit där, såg man alla uppklippningar i håret jätteväl när det självtorkat utan att jag blåst det. Så jag gick och beställde en tid hos den Skandinaviska frisören som finns här. Men dom hade lång vänte tid, så därför blev det igår. Den här gången blev jag nöjd när jag gick därifrån och nu dröjer det nog ett tag innan jag kipper mig igen.
Hemma igen åt vi middag och jag bakade ut degen som jag satt på jäsning när vi gick. Sedan fanns det ingen ork till att börja torka av klinkern på väggarna på terrassen. Det hade börjat att blåsa med och vid 23.00 fick vi gå upp och lägga ned vårt parasoll som vi hörde hur det stod och gungade i golvet. Det har fortsatt att blåsa hela natten och även nu på morgonen.


Fanns några stycken att välja på.

Det här blev vi nöjda med.

Hit blir det nog nästa gång igen när jag ska klippas.

Det blev russin i brödet denna gång.

Svårt att fatta på bilden, men det blåste som sjutton.


6 kommentarer:

 1. Där har jag klippt mig 2 gånger. Det funkar. Tråkigt med blåsten. Hoppas det lugnar ner sig snart.

  SvaraRadera
 2. Det ser väldigt bra ut på er terrass tycker jag. Vi hade liknande persienner men våra blåste sönder så nu börjar jakten på nya. Skönt att du blev nöjd med klippningen denna gång. Jag blev inte speciellt nöjd när jag klippte mig senast så fortsättningsvis ska jag hålla mig till mina två ordinarie frisörer.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Så trist att du inte blev nöjd förra gången du klippte dig :( Men skönt att du hittade ett nytt ställe!
  Och visst blåser det.....full storm i natt!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Mysigt det blev på altanen kram

  SvaraRadera
 5. Vad mysigt ni har det <3 Härlig känsla att gå till frissan, ska med boka en tid då jag är så sugen på att ljusa upp håret lite :) Hoppas du får en fin dag <3

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.