2018-04-27

Vem kan motstå 15%

Gubben fick ett mail från Leroy & Merlin att dom hade 15% på allt i butiken igår. Vem kan motstå 15% 😉 när man har tänkt att köpa färg och nya knoppar till köksluckorna. Vädret var ju ändå skit igår med, så vi åkte dit. Nu var det inte bara vi som förmodligen tänkt så, utan hela Orihuelakusten förmodligen 😨. Vi fick åka bra många varv innan det blev en parkeringsficka ledig och när man kom in i affären, ja, dra på trissor va folk det var 😬. Som när H&M släpper en kollektion som någon kändis har skapat. Vi visste vad vi skulle ha och gick med beslutsamma steg direkt till färgen. Stötte på ett hinder med en gång 😟, det fanns bara en ynka burk kvar av färgen jag valt och det skulle inte räcka. Men med lite hjälp av ett snällt butiksbiträde (som var så glad 😁) trolla hon fram en burk till. Sedan gick vi vidare till knoppar och beslagsavd. där gick det som en dans. Sedan kom vi till kassorna eller inte, för kön började att ringla flera meter ifrån dom. Så i kassakön stod vi säkert upp mot en 30 minuter 😲. 
Men nu har jag allt som behövs för att göra en makeover i vårt lilla kök. Så nu hänger allt på mig när jag vill ta tag i detta projekt 😥. Det blir inte idag i alla fall, för idag skiner solen här igen 😊. Men det kommer säkert fler regniga dagar då man kan sätta igång.

Det tog sin lilla tid att komma till kassan.

Lite suddig bild men dessa valde jag.

Så gris lino på luckorna blir nog toppen.

5 kommentarer:

 1. Jag hoppas att du inte får börja förrän i november. ☀️��

  SvaraRadera
 2. Så spännande lilla vän., det bliver nog snart dags för målning, om jag känner dug rätt.
  Här länns det som det skall bliva snö, nej vars men hagel har de lovat, det räcker ett bra tag.
  Ha det bra önskar morsan

  SvaraRadera
 3. Rabatter lockar väldigt många och är det dåligt väder så lockar det ännu fler. Snygga beslag och färgen blir säkert bra. Tur dessutom att det fanns två burkar. Hoppas du visar före och efter bilder. I vår lilla galleria har de kunddagar några gånger per år. Då är det bra rabatter men tyvärr knökfullt så man behöver skohorn för att klämma sig in i butikerna.

  Kram och trevlig fredag!

  SvaraRadera
 4. Det är alltid roligt att få göra om och fräscha till lite hemma. Oavsett om det görs i soligt väder eller inte, haha. Ha en riktigt skön helg. Hoppas ni får massor av sol. Kram =) Carina

  SvaraRadera
 5. Alltid kul med lite förnyelse..Men nu kommer sommaren,vänta till vintern:) kramiz

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.