2018-04-29

Godmorgon

Det blev inte några bilder knäppta igår faktiskt. Jag har aldrig kameran med mig när vi är ute utan det mesta på bloggen är mobilbilder.
Men igår hade jag inte mobilen framme på hela dagen förens vi kom hem igen. För kompisen ringde och fråga  om vi kunde hjälpa honom lite, och vi hade inget annat för oss så vi åkte iväg och gjorde det.
När vi var klara tog vi med oss hämtmat hem från kinakrogen. Sedan blev det en lugn kväll framför tv:n.
I morse vaknade jag före 07.00 och kunde lika gärna gå upp än att ligga och vända och vrida mig flera varv i sängen. Solen hade inte riktigt börjat att gå upp över taken ännu. Men vi hade +20 på altanen, så vi tog vår frukost där ute idag.
Idag ska jag nog ta min bok och slänga mig i en solstol uppe på takterrassen, kanske blir det en liten promenad lite senare på dagen, vem vet. 
Men inga planer eller saker finns på listan idag i alla fall.
Ha en fin söndag alla, var ni än befinner er.


Ny kaviar som är helt okej 😋.
 
 Lite sydvästlig vind idag ser vi på Skottens flagga .Här kommer gubben gå och pula lite snart, om jag känner honom rätt 😍.

8 kommentarer:

 1. Så fint och mysigt det ser ut hos er. Måste dessutom vara ljuvligt att kunna njuta av frukosten utomhus. Där är vi inte än men förhoppningsvis blir det en fin sommar.

  Kram och trevlig söndag!

  SvaraRadera
 2. Åh så fint ni bor!
  Härligt att äta frukost utomhus. Det ser gott ut. Kram.

  SvaraRadera
 3. Visst är det ljuvligt att kunna äta frukosten på terrassen :)
  Klädesholmens kaviar gillar jag också!
  Kram och trevlig söndag

  SvaraRadera
 4. Det verkar ju att vara hur bra som helst. Det är bra här med, men solen har inte varit framme alls ännu, i varje fall inte här i Åby.Vi hade en trevligt stund Per och jag. Det bliver samma mat i dag, som i går. Köttgryta på Fransyska. Per fick med sig hem tills i dag också. I dag är det match , här är inte snyggt r

  SvaraRadera
 5. Här regnar det idag efter en solig helg. Får väl hoppas det blir bättre väder imorgon för alla barnfamiljer som ska till majbrasan. Själv är jag glad att jag slipper stå och frysa vid någon majbrasa. Stannar hemma i värmen och har det skönt istället. Ni har så fint hos er. Måste vara en dröm att bo som ni gör. Fortsätt att njuta. Kram =)Carina

  SvaraRadera
 6. Så där, nu har jag läst ikapp lite igen, eder några dagar borta från bloggvärlden...
  Underbart det låter med frukost ute i 20 grader... längtar tills vi också kommer tills et...
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 7. Vad skönt att inte ha mobilen med sig :) Man är ju lite för beroende av den egentligen *haha* den ska med överallt liksom. 'Hoppas du får en fin valborg <3

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.