2018-04-10

Måndagen blåste på

Vilken blåst vi hade igår, jag småmuttrade på takterrassen när solen gick i moln. Ja, vi höll till där uppe igår med faktiskt. Vårt projekt blev inget Ernst Kirchsteiger succé precis 😒. Men vi har ju inte använt några rundstav heller, så det kanske beror på det 😏. Det blev en vikvägg, men utan hjul som vi tänkt från början. I alla fall för tillfället 😕. Vem vet snart kanske det säger klick i hjärnkontoret 😵, men just nu är det rätt så tomt där upp 😲. 
I går blev även våra skotska grannar snett över hos oss lite nyfikna på vad vi höll på med på vår takterrass. För helt plötsligt skulle dom montera upp en ljusslinga i blåsten. Såg att dom sneglade över 😎😎 för att se om dom såg något. Det är synd att projektet inte blev en hit, för annars kanske dom varit vår första kund att beställa ett 😉.
Jag klippte av vår persilja för andra gången redan i år också. Det gröna verkar vi ha bättre tur med. Jag kanske kan stå i ett hörn på marknaden och sälja knippvis av både persiljan och dillen som växer så det knakar.
La in lite soltorkade tomater i olivolja. Dom var köpta i affären, så jag har inte torkat dom själv. 
Till middagen blev det blomkålsmos och stekt korv.


Där sitter gubben i högsta hugg med sågen. Men som tur är, hann jag att hejda honom.

Gött, göttigöttgött.

Blev med vitlök i oljan.

Lite grönt på moset.



11 kommentarer:

  1. Persilja är ju så gott.
    Alla projekt kan inte bli hundra, det viktigaste är att man försöker. Kram.

    SvaraRadera
  2. Vikvägg med hjul i den här blåsten, det kan bli lite spännande det ;-) Kommer säkert att bli bra det där :-) Fast ni får göra en högre vägg - grannarna verkar idka industrispionage... ;-)

    Ha en finfin dag!

    SvaraRadera
  3. Så ni lyckas med persiljan. Vår är blek och tunn. Tips? ��

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi (gubben) har bara planterat om den till större kruka :-)

      Radera
  4. Så mycket gott som vanligt när man tittar in till dig. Det var verkligen en grön och frodig persilja!

    Kram

    SvaraRadera
  5. Vilket ovanligt vitt fint Potatismos, jättefina bilder. Du är en duktig skrip.tör också. Kan berätta det är som en liten sagobok att följa, Nybyggarna i Alicante. Varje dag följer jag detta.
    till 100 =/=. Ni är så duktiga, och vilka härliga recept. Tusen tack, väntar på er fortsättning.
    Här doftar det golv Ajax, nystädat och fint. Ha en bra dag.

    SvaraRadera
  6. Står du på marknaden och säljer dill & persilja lovar jag att köpa en knippe eller två.
    Den är ju garanterat ekologisk ;)
    Kram

    SvaraRadera
  7. Älskar när man kan odla själv och veta att detta är eko till hundra... kramiz

    SvaraRadera
  8. Jag älskar persilja :) Det odlas flitigt här hos oss. Så lyxigt att ha i mat eller plocka och äta som det är <3 Att odla själv är det bästa. Hoppas du får en fin dag, kramen

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.