I går blev även våra skotska grannar snett över hos oss lite nyfikna på vad vi höll på med på vår takterrass. För helt plötsligt skulle dom montera upp en ljusslinga i blåsten. Såg att dom sneglade över 😎😎 för att se om dom såg något. Det är synd att projektet inte blev en hit, för annars kanske dom varit vår första kund att beställa ett 😉.
Jag klippte av vår persilja för andra gången redan i år också. Det gröna verkar vi ha bättre tur med. Jag kanske kan stå i ett hörn på marknaden och sälja knippvis av både persiljan och dillen som växer så det knakar.
La in lite soltorkade tomater i olivolja. Dom var köpta i affären, så jag har inte torkat dom själv.
Till middagen blev det blomkålsmos och stekt korv.
Där sitter gubben i högsta hugg med sågen. Men som tur är, hann jag att hejda honom.
Gött, göttigöttgött.
Blev med vitlök i oljan.
Lite grönt på moset.
|
Persilja är ju så gott.
SvaraRaderaAlla projekt kan inte bli hundra, det viktigaste är att man försöker. Kram.
Vikvägg med hjul i den här blåsten, det kan bli lite spännande det ;-) Kommer säkert att bli bra det där :-) Fast ni får göra en högre vägg - grannarna verkar idka industrispionage... ;-)
SvaraRaderaHa en finfin dag!
Så ni lyckas med persiljan. Vår är blek och tunn. Tips? ��
SvaraRaderaVi (gubben) har bara planterat om den till större kruka :-)
RaderaSå mycket gott som vanligt när man tittar in till dig. Det var verkligen en grön och frodig persilja!
SvaraRaderaKram
Vilket ovanligt vitt fint Potatismos, jättefina bilder. Du är en duktig skrip.tör också. Kan berätta det är som en liten sagobok att följa, Nybyggarna i Alicante. Varje dag följer jag detta.
SvaraRaderatill 100 =/=. Ni är så duktiga, och vilka härliga recept. Tusen tack, väntar på er fortsättning.
Här doftar det golv Ajax, nystädat och fint. Ha en bra dag.
Det är blomkålsmos, mamsen 😉
RaderaStår du på marknaden och säljer dill & persilja lovar jag att köpa en knippe eller två.
SvaraRaderaDen är ju garanterat ekologisk ;)
Kram
Älskar när man kan odla själv och veta att detta är eko till hundra... kramiz
SvaraRaderaJag älskar persilja :) Det odlas flitigt här hos oss. Så lyxigt att ha i mat eller plocka och äta som det är <3 Att odla själv är det bästa. Hoppas du får en fin dag, kramen
SvaraRaderaMums egen persilja :)kram
SvaraRadera