2018-12-14

Inte många kronor

Igår var jag iväg en sväng bort till La Zenia för att handla lite grejer. Det gick smidigt och bra denna gång med. 

När jag skulle gå hem igen hade regnet kommit tillbaka och det bara ökade i styrka. Så jag smet in på Chinobutiken som ligger i närheten där. Gick runt och kollade i butiken medans det regnade utanför. Jag hittade några leksaksbilar som jag köpte.

När det hade lugnat ner sig lite gick jag där ifrån i rask takt hemåt. Men jag hann att bli blöt om både strumpor och skor innan jag satt nyckeln i dörren. Blev ombyte lite snabbt till mysbyxor och tofflor innan jag packade upp det jag handlat.

Sedan började jag att leta efter piprensare i skåpen som jag tänkte använda till mina leksaksbilar som jag köpt på Chinobutiken. Jag skulle nämligen ha bilarna själv till mitt lilla diy-projekt. Piprensarna försökte jag få till som en gran (snurrade dom runt en penna). Sedan satt jag tandpetare i kors som en granfot i botten. Hade en tjockare guldtråd som fick bli repet för att binda fast granen på biltaket.

Pysslet gick snabbt och jag blev nöjd med mitt julpyssel. Inte kostade det många kronor heller mot vad en bubbla med en gran på taket kostar från House Doctor.


7 kommentarer:

 1. Hej och godmorgon Carin! Jag ser att du är uppe i ottan lika tidigt som jag som fortfarande springer i ekorrhjulet :-) Men morgonen är bäst. Och oj vad pysslig du är! Så fantastiskt och jag vill tala om att vi såg liknande julornament i Mood Gallerian i Stockholm i Leilas (TV-kocken på TV4) affär och den kostade närmare 200 kronor, så den köpte jag inte! Men så kul att gör en egen.

  Kramen och njut av Spanien! Här hemma vaknar vi upp till -13 grader kallt.

  Anneli

  SvaraRadera
 2. Wpow, så fint det blev! Imponerande vad man kan göra med enkla medel. Snyggt jobbat.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Så kreativ och innovativ du är! Härligt julpyssel :-)

  SvaraRadera
 4. Dina är mycket finare än de jag såg på ÖoB. För deras var helt i plast. Både gran och bil.
  Rolig ide` =) Kram Carina

  SvaraRadera
 5. Det verkar banne mig, vara en trevlig klapp ??????

  SvaraRadera
 6. Men så påhittig du är :) Och fint blev det!
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.