2018-12-19

Blandad kompott

Jag hann med lite av varje igår faktiskt. Jag körde en maskin tvätt och så tog jag en svängom med snabeldraken. Bäddade rent i sängen, slog in de sista paketen och gick iväg på en liten promenad också. 

Mötte upp gubben på Mercadona där vi handlade hem det nödvändigaste som vi måste ha i kylskåpet innan vi åker till Sverige.

När vi var hemma igen körde jag lite hemma spa med att göra en inpackning i håret med cocosoljan (tack för tipset Carolin). Samtidigt hade jag en skön ansiktsmask (kolsvart i fejjan) som man helt klart kan skrämma små barn med om man vill. Tyvärr, eller tur menar jag såklart så blev det ingen bild på detta. För jag hade varit med mitt oljiga finger på mobillinsen fick jag se lite senare när jag skulle knäppa en bild.

Sedan åt vi middag på altanen och satt där ett bra tag innan jag gick och duschade och sköljde ur min inpackning i håret.


Alla paketen inslagna och klara.

Kycklinggratäng med sallad till.

8 kommentarer:

 1. Här kommer en liten kommentar, från Morsan i Sverige. Vilka trevliga och roliga paket. Det kommer Er barnbarn att gills. Nu skall jag taga mitt morgon fika och Karlssons limpa. Det duger gott till den här gumman
  snart ses vin i Sverige, nungårvdetv som attan kram från Gammelbäggan-

  SvaraRadera
 2. Fina paket. Synd att jag inte fick se dig i svart ansiktsmask. Haha. Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Men hörrudu! När du lägger såna där masker så får du faktiskt anlita en okletig fotograf - för vi vill faktiskt se hur tjusig du är just då :-D

  Ha en finfin lill-lördag!

  SvaraRadera
 4. Då är du som en ny kvinna nu då ;-)

  Kram och god onsdag!

  SvaraRadera
 5. Jaså du vågar inte springa runt bland folk med kokosolja i håret som jag. Hahaha!

  SvaraRadera
 6. Skönt att ha det mesta fixat till julen!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Fina paket. Ja det hade ju varit skoj att se dig i masken. Kraaaam Pia

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.