2018-12-07

Äntligen kom jag till skott

Igår hade vi röddag här i Spanien och vad passar inte bättre än att sätta sig och pyssla lite när man ändå inget hade för sig.

Jag köpte för jättelänge sedan grova snören och tapetklister uppe i vår järnaffär, för att jag hade tänkt att göra lampbollar till takterrassen. Men dit upp köpte vi en orientalisk lampa istället och mitt projekt lades på is.

Men igår kliade det i fingrarna och jag slet fram grejerna som behövdes och satte mig på altanen och började att pyssla.

Nu tror jag för det mesta att det kan väl inte vara så svårt, det jag tar mig för och ska göra.

Men det var det visst det och tapetklistret blev klumpigt och snörena ville inte sitta där jag satte dom på ballongen. 

Men skam den som ger sig så lätt. Med tapetklister upp till armbågarna (kanske lite överdrivet) fick jag till slut till två små lampbollar.

Ställde dom i solen för att dom skulle torka och idag var dom nästan torra. Så jag tog bort ballongerna och stoppade i en ljusslinga för att se hur det såg ut.

Ja, inte så gräsliga när man släckte belysningen i taket och bara ljusslingan är tänd. Så det här kommer jag att testa någon mer gång men med tunnare snöre då och klumpfritt tapetklister.

Ni ser vad klumpigt (handhavandefel) mitt klister var.

 Här står dom på tork.

Här har vi slutresultatet.

8 kommentarer:

 1. Wow, säger jag bara! Så fint det blev :D

  Kram och god fredag!

  SvaraRadera
 2. Så fint det blev! Du är verkligen duktig :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Mycket tjusigt och ännu ett bra tips till en som älskar ljusslingor.

  SvaraRadera
 4. Men Carin...Nu blev jag mäktigt imponerad av dig! Vad du är kreativ och duktig! Jag skulle aldrig klara det där...Jo, det skulle ligga en hög snöre i lim när jag var klar :-) Men vilken trevlig dekoration och det bästa att du gjort den själv. Tack också för alla fina kommentarer hos mig! Jag önskar en en underbar fredag i härliga Spanien,
  Kram, Anneli

  SvaraRadera
 5. Men OJ vad fint det blev och så pysslig du är!
  Och jag som tyckte jag var superpysslig som lyckades pillra in snören i julkulorna till granarna på terrassen. Mitt pyssel kan slänga sig i väggen... Tur i alla fall att det är plastkulor ifall dom nu gör det :-D

  Ha en fin fredag!

  SvaraRadera
 6. Fina blev dom tycker jag.
  Ulla

  SvaraRadera
 7. Herre Gud, så jöttefint, Jaa jag söger då det,Stor kram till er båda från Mamma H

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.