2018-12-13

Supersvårt

Började morgonen igår med att sätta en bröddeg (grytbröd) som skulle jäsa hela dagen. Sedan proppade jag tvättmaskinen med smutstvätt innan jag började med frukosten. 

När vi ätit vår frukost och satt vid våra datorer såg gubben att han fått mail från firman som ska fixa nytt golv och väggarna på takterrassen. Dom börjar i vecka 2 med detta några dagar efter vi kommit hem igen från Sverige.

Det är ingen jättepanik att välja klinkern men man vill vara lite förberedd i alla fall. Så vi tog bilen till kakel och klinkeraffären för att kolla lite.

Det blev  inte lättare precis när vi kom till affären att välja. Hur många plattor och kulörer finns det egentligen. Hur ska vi hade det, ljust på golvet och mörkare på väggarna eller ska det vara helt tvärt om.

Vi åkte därifrån med pannorna i veck och en massa bilder i mobilen. Ja, nu får vi se hur det blir men i slutändan brukar det alltid bli rätt bra i alla fall.

Här inne fanns det mängder med kakel och klinker.
Mörkt eller ljust, det är svårt att välja.

7 kommentarer:

 1. Svåra, fast angenäma, val att göra ibland :)
  Lycka till
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det är verkligen en djungel att välja! Jag minns när vi valde till våra badrum. Men som vanligt så löser sig det mesta!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Usch ja det är svårt med beslutsångest. Hoppas ni tycker lika iaf. Vi brukar gilla olika saker vilket blir svårt eftersom jag vet bäst. ��

  SvaraRadera
 4. Ja jösses vad svårt att välja! När dom byggde vår lägenhet fick vi två golvplattor att välja mellan - det var svårt nog!
  Men det kommer säkert att bli superbra :-)

  SvaraRadera
 5. Nej, det är verkligen inte lätt att välja. Det finns ju hur mycket som helst! Men hoppas ni hittar något som känns bra!
  Kram och glad lucia

  SvaraRadera
 6. Så många fina val. Förstår att det känns klurigt. Kram.

  SvaraRadera
 7. Hola, Ta en sväng upp till villa Martin och kolla på Preyser. Hälsningar från en renoverande granne👍🏽🙏🏽

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.