2018-12-16

Skön och solig lördag

Vi började lördagen i ett lugnt och skönt tempo. Som att äta frukost, duscha, kolla trädgården (gubben), hänga tvätt (jag), lite övrigt småplock innan vi tog dramaten och gick marknadssvängen.

Det var inte alls så mycket folk och det är lite glesare  mellan stånden på en del ställen. Eftersom vi snart åker till Sverige så handlades inte mängder av frukt och grönt. Utan det fick bli apelsiner till juicen på morgonen och ett gäng clementiner. Visst ja, några kronärtskockor plockade jag till mig med.

Blommor till borden sa jag nej till, men är man gift med en blomälskare (som jag är) så går man inte hem utan en bukett från marknaden.

2 st. grillade kycklingar blev det också som nu blir några middagar framöver här i huset (tacokyckling blev det igår). Och lite kanske fryses in efter rensningen.

När vi var hemma igen bjöd vi in grannen som kommit ner igen på eftermiddagsfika. Vi bubblade så mycket och blev lite förvånade när klockan hade passerat 17.00 när dom gick hem till sig igen.

Kvällen blev slapp i soffan med dumburken. Jag hittade en serie på tv-play i veckan som vi såg klart på. 

Ett bra redskap när man går på marknaden.

Påfyllning på fruktfatet.

6 kommentarer:

 1. Gårdagen var varm och skön och det ser ut som om söndag ska bli likadan :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det var verkligen en skön dag igår, och denna dag ser inte heller så dum ut :-)

  Ha en härlig tredje advent!

  SvaraRadera
 3. Så tilltalande det ser ut på ert fruktfat! Spontana fikor är oftast väldigt trevliga och drar lätt ut på tiden.

  Kram och trevlig tredje advent.

  SvaraRadera
 4. Vad härligt med ett liv i Spanien och vad roligt att kunna få ta del av det genom bloggen! Det är ju en dröm att så småningom kunna få till ett boende någonstans där det är varmare och skönare än här i Sverige. I alla fall den här årstiden.

  Kram //Tina

  SvaraRadera
 5. Mysig dag och härligt med trevliga grannar :) kram

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.