2018-12-05

Noll koll

Igår när vi var klara med det som skulle göras hemma tog vi oss en promenad. Vi gick mot Skandinaviska butiken för att köpa kaviar igen. Den gamla kaviartuben börjar att ta slut och ägg på morgonen utan lite kaviar på toppen vill man inte vara utan.

Tog en snabbsväng förbi Annica och Christer med som bor på vägen ner mot Skandinaviska. Vi stannade bara en liten stund för dom satt och pluggade för fullt. Jag fick två fina klänningar av Annica som hon tänkt att kasta innan vi drog vidare på vår promenad. 

På Skandinaviska butiken var det knökat med folk som vanligt. Men vi visste vad vi skulle ha och vart kaviaren ligger så vårt ärende gick snabbt.

Vår promenad fortsatte sedan till Cafeterian Centro Civico Alameda som finns vid (Folkets hus tror jag att det är) här i Playa Flamenca. Där finns en massa boulebanor och igår var det många som spelade. Vi hade blivit lite hungriga och beställde några tapas som vi åt samtidigt som vi satt och tittade på dom som spelade. Nu har vi noll koll på hur reglerna är i detta spel. Men det var kul att sitta och titta ändå.

En del hade värsta extrautrustningen för sina klot. T.ex. någon sorts mojäng med en magnet i ena änden som man tar upp sina klot med, så man slipper att böja sig. Konstigt tycker jag, för dom satt ofta på huk när dom svingade iväg sina klot.

När vi ätit upp och kollat klart på spelet gick vi hemåt igen och tog oss en siesta på takterrassen i solen.

 Lagtröjor hade dom t.o.m.

Inga hemmagjorda köttbullar men dom gick ner.


5 kommentarer:

 1. Den extra finessen kan nog vara bra om ryggen är lite ond eller svag men samtidigt så sitter många ofta på huk. Går väl inte riktigt ihop men jag är i och för sig inte så insatt. Däremot är det ett populärt spel även här och pensionärerna är på plats tidigt om morgnarna har jag noterat. Äter man ägg så ska det vara kaviar till så klart.

  Kram och ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Kaviar är väldigt viktigt. Det tycker vi med. Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Kanske är det antalet mojänger som gör en till en bra spelare :)
  Kul att känningarna passade
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilken bra shopping du lyckades med där hos Annica :-)
  En sån där magnet-upplockargrej köpte jag till min kusin när vi skulle spela petanca och hon hade ryggproblem. Den var inte alls så dum :-)

  Ha ännu en underbar dag :-)

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.