2018-12-18

En vacker liten ort

Morgonen var lite kylig eftersom det blåste lite. Men så fort solen kommit upp på himlen blev det behagligt igen. Ja, nu låter det som jag klagar på vädret men så är det inte. Jag är supernöjd med detta vinterväder som vi har här. 

Snö får vi nog se när vi kommer till Sverige i slutet av veckan. Har sett att Norrköping har fått snö nu. Inga mängder som jag förstått men vitt på backen och så några minusgrader så det ligger kvar.

Men som jag skrev att när solen äntligen kommit högt upp på himlen är vintervädret helt underbart och just då var vi framme i El Campello. 

Jag har bara varit där (i jobbet) några gånger och fascineras varje gång av utsikten och de smala gatorna som finns på höjden. Och det är ett ställe som jag gärna besöker fler gånger.


Många lyxvillor som byggts uppe på höjden.

Härliga små gränder.

Stenmurar för det mesta runt husen.

 Tyvärr vet jag inte vad detta är för hus.

9 kommentarer:

 1. Så ni åker till Sverige över jul? Ja, vi har snö även här i Sthlm-Uppsalatrakten. Det snöar fortfarande , men bara precis precis under nollan (0,5 grader minus), så vi får se om det ligger kvar. Har faktiskt ingen koll på vad det ska bli för väder. Kollar mycket sällan det, det blir som det blir ändå ;)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 2. Det är fint där i El Campello, men vi har bara kört förbi och stannat som hastigast där. Kan nog vara värd lite mer tid, faktiskt :-)

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Vädret har ju varit så skönt de senaste dagarna :)
  Håller tummarna att det fortsätter över jul
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilken kontrast för er att komma från sol och värme till kyla och snö. Här är det -5 ute så snön som kom igår ligger kvar. Det kommer säkert mer innan veckan är slut. Roligt för er flock att få rå om er ett tag. =) Kram Carina

  SvaraRadera
 5. Det finns mycket fint att upptäcka. Den byn ser mysig ut.

  SvaraRadera
 6. Det ser ut att vara en mysig liten stad eller by. Förstår mer än väl att ni njuter av den härliga vädret.

  Kram

  SvaraRadera
 7. Så fint det ser ut Och härligt med sol. Kram.

  SvaraRadera
 8. Men åå så härligt det ser ut... ni lever ju som i en saga ju...;) Kraaaam Katarina

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.