2019-02-13

Blev lite ändring


Dagen skulle vara en ledig dag utan måsten och ingenting inplanerat. Så vi tog sovmorgon och en rejäl långfrukost med datorhäng också. 

Men när jag sedan kom ut från duschen och skulle sätta mig med boken som jag läser just nu hade det blivit ändrade planer. Det hade dykt upp ett litet jobb. 

Så det blev iväg på jobb istället för ryggläge på takterrassen. Men det är kul när det rör på sig och boken kan man läsa nästa gång det finns tid över.

Även glad att jag sparar på en massa rester just när det blir en sådan här dag. För då är det enkelt att fixa till en sallad av det som finns när man kommer hem igen. 

När vi senare på kvällen satt och spelade kort på altanen kom vår svenska granne bredvid oss med en blomsterarrangemang och en flaska vin som dom tyckte vi skulle ha. Dom är så tacksamma för att gubben sköter ogräset och deras citrusträd när dom inte är här. 


En restsallad med både det ena och andra i.

Så nu blev det nytt på bordet och vinet åkte in i vinstället.

8 kommentarer:

 1. Det är skönt att kunna vara spontan .��

  SvaraRadera
 2. Dina restsallader ser ut som riktiga festmåltider. Skulle gärna ha provsmakat. Ser så gott ut. =) Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Det blir inte alltid som man tänkt sig, men det kan bli nog så bra ändå :-)

  Ha en finfin lill-lördag!

  SvaraRadera
 4. Rester är oerhört praktiska att ha vissa dagar. Vilken fin gest från er granne som helt klart uppskattar gubbens hjälp.

  Kram och ha en bra dag!

  SvaraRadera
 5. Som tur är, är ni ju alerta båda TVÅ, ATT HITTAVBPÅ OLIKA SAKER. tREVLIGT JOBB dU Hr lilla gumman, men det gäller att vara på alerten, vilka trevliga grannar minsann. Men Tommy kan ju sköta detta jobb perfekt.Själv håller jag på md ett vetebak. Bäst att hålla käringen i gång.v trevlig dag önskar den Svenska morsan.

  SvaraRadera
 6. Vad härligt med spontanbesök och den där restsalladen såg ju hur god ut som helst!!! Kram //Tina

  SvaraRadera
 7. Haha...älskar uttrycket Det hade dykt upp jobb....Ja visst är det toppen med rester och när man kan göra något gott av dem. Snäll granne som vet att uppskatta hjälp.
  Kramen och ha en underbar dag i paradiset :-)
  Anneli

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.