2019-02-21

Friskus


Igår blev det en sväng till La Zenia för att shoppa som några ville i  flocken. Vädret var med oss så det var skönt att strosa runt där. När vi var klara och gick hemåt igen gjorde vi ett stopp på An sin Bin och tog oss en liten lunch.

När vi kom hem sa Wilmer att han ville bada i poolen fast det bara stod att det var +9 i den. Men först gick dom in och kände på vattnet och konstaterade att det måste vara mer en +9. Så hem och på med badbrallorna och gubben tog med sig vår badtermometer ner.

Nu visade vår +16 så något mitt i mellan +9 - +16 var det i vattnet. Så vår friskus tog sig ett dopp och simmade omkring både under och ovanför vattenytan.

På kvällen tog vi oss en kvällspromenad och letade upp Pokémon runt om i våra kvarter innan vi gick hem och laddade för sängen.

Idag fyller vårt minsta lilla hjärta 1 år och vi såg på Whatsapp att hon fått ett litet leksakstält nu på morgonen. Tittutlekar är mycket kul nu som vi förstått.  

Litet lunchstopp innan hemgång.

 Oberörd.

 Så var det dags för dyk under vattnet.

 Vår friskus.

Vår lilla Amelia 1 år idag.

5 kommentarer:

 1. Vilken skön dag med din härliga familj. Verkligen friskt vågat att bada i +16 gradigt vatten. Men barn är inte lika bekväma som vi vuxna. Dom fryser gärna lite för nöjet i att få bada. Haha. Grattis till lilla söta 1 åringen också. =) Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Klart att man ska bada i poolen om det är 16 grader så jag hade också hoppat i.

  Grattis till söta Amelia på hennes ettårsdag! Kan tänka mig att det var en uppskattad present.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Hua låter kallt, men gillar man att bada så är det nog inga problem. Grattis till Lilla sötnosen på 1årsdagen. Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Tufft att bada i det "kalla" vattnet :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Grattis till söta Amelia! :-)

  Hurtigt att bada... Mina badgener har ändrats med åren tror jag. Inte lika köldtåliga längre :-D

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.