2019-02-18

Här kastas inget


När vi var hos en kund för ett tag sedan undrade den om vi ville ha deras vakthund som stod vid dörren som dom tyckte hade gjort sitt. I ärlighetens namn tyckte jag det också när jag tittade på den. Tänkte att den kunde vår grannen få som tändved i sin braskamin om dom ville. Men si det tänkte inte min lilla gubbe. Utan sken upp som en sol och sa, -ja det ville han gärna.

Då började kunden att berätta en historia bakom hunden som åkt halva jordklotet runt där dom bott under åren. Den var köpt en gång i tiden i USA och det ska vara en coyote eller prärievarg om man så vill. Nu helt plötsligt tyckte jag med att det var en kul torr liten brädbit att ta hem till vårt lilla hus. 

Så igår började gubben med en renovering av den lilla prärievargen. Han penslade in teakolja som trät drog åt sig bums. Nu ska den torka till ordentligt och kanske få en omgång till med penseln. Sedan ska den visst få lite ny färg på tassarna, nya morrhår och en ny snusnäsduk som den hade när vi fick den som var trasig och vindpinad.9 kommentarer:

 1. Den var ju urgullig. Jag blev kär i den på direkten. =) Ska bli kul att se hur den blir när din gubbe stylat till den. Men redan nu är den fin tycker jag. =) Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Men så urgullig vakthund 💖 inte så dyr i drift heller , lite olja och färg bara , inga pensionatkostnader och väldans lite veterinärbesök. Grattis till vakthunden.

  SvaraRadera
 3. Vad snällt av er att rädda livet på den lille prärievargen :-)

  Ha en bra start på veckan!

  SvaraRadera
 4. Jag kan inte riktigt se likheten med en prärievarg men den blir nog fin i händerna på din händiga make och återvinning är ��

  SvaraRadera
 5. Vilken perfekt vakthund som snart är som ny igen :D

  Kram och god måndag!

  SvaraRadera
 6. Men vilken söt liten vakthund. Och tur att han fick en nytt hem hos er och slapp hamna i brasan!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Men vilken söt. Inte ska den bli tändved. Kul historia bakom också. Kram.

  SvaraRadera
 8. Så söt den är och vad fint att han får flytta hem till er! Kramar //Tina

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.