2019-11-13

En trevlig kväll


Igår var det jobbdag hela dagen och det var riktigt kyligt till en början innan solen kom upp ordentligt. Det som var skönt var väl att blåsten hade avtagit lite också, så man slapp jobba i halvstorm.

När man kom hem var det bara att hoppa in i duschen och sedan fräscha till sig lite med. För vi hade bestämt med M & M att gå ut och äta innan de åker tillbaka hem till Sverige på torsdag. 

Vi gick först förbi hem hos dem och tog ett glas bubbel innan vi gick ner till Asia Kitchen i Punta Prima. Vi fick inte vänta alls länge innan vi fick ett bord att sätta oss vid. Jag och gubben tog sushi som vi ätit där tidigare och M & M tog olika varmrätter, som jag inte minns vad det var. Men alla 4 blev mätta och nöjda innan vi lämnade restaurangen och gick hemåt i mörkret igen.


 Vacker inredning i restaurangen.

 Vår sushibricka.

Sedan var det rask takt hemåt i mörkret.

5 kommentarer:

 1. Själv äter jag inte Sushi. Men restaurangen såg väldigt fin ut. Både inredningen och brickan det serverades på var stilfullt. =) Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Den sushin såg verkligen god ut! :-)

  Ha en fin lill-lördag!

  SvaraRadera
 3. Vilken trevlig kväll! Sushi är inte min grej tyvärr men det brukar ju finnas olika alternativ.

  Kram och god onsdag!

  SvaraRadera
 4. Ja, det var en vacker vägg i restaurangen och sushin såg väldigt fin och fräsch ut!
  Du kanske har skrivit det någon gång, men vad jobbar ni med där nere, om man får lov att fråga? Har fått för mig att ni kör budbil eller typ så... men kanske är helt fel ute? ;)
  Kram och ha en fortsatt fin onsdagskväll!
  /Maria

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.