2019-11-01

Ledig dag


Torsdagen var en ledig dag förutom att gubben skulle till tandläkaren. Det blev inget billigt kalas 😱 men betydligt billigare har vi hört om det skulle ha gjort samma sak i Sverige. Men det är tur att tandläkaren finns och kan laga det som behöver lagas.

När plånboken redan var öppnad fick det försvinna ännu mer pengar från kontot, för jag ville ha en ny pyjamas. För nu börjar pyjamas säsongen snart här och  mina gamla pyjamasbyxor var resåren helt kass i. Så en sväng till Primark blev det och det blev 2st. set för 14€ 👍.

Sedan tog vi vägen förbi Milar (elektronikaffär med allt) också när vi ändå höll på att förstöra pengar. Vi behövde en ny juicepress, för på den gamla har det ramlat bort lite plastbitar som fyllde en funktion. Så att den kuggar över när man pressar apelsinerna. 
Det fanns inte bara en juicepress i affären utan minst ett tiotal att välja på. Men expediten hjälpte oss och det blev inte den dyraste varianten 😄 utan en av de billigare för 30€.

Hemma sedan blev det trädgårdsarbete för blommorna har inte fått så mycket pyssel sedan vi kom tillbaka från Sverige. Jag var t.o.m. på ett litet hörn och hjälpte gubben för att det inte skulle ta hela kvällen🙄.

Vi tog fikat på altanen och spelade ett parti kort innan vi gick in och slog på dumburken en stund innan vi hoppade i säng.


Var tvungen att provpressa ett apelsin.

 Mina 2 nya pyjamasar.

2st. frusna bananer och 1st. liten citronyoghurt mixas till krämig citronglass.Toppad med chokladnibbs och lakritspulver.

6 kommentarer:

 1. Härliga pyjamasar (tyvärr lite för varmt för mig)
  Önskar er en bra fredag :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Effektiv och bra shoppning där så nu är du redo för den svalare säsongen.
  Vilken delikat efterrätt du fixade ihop. Nyttig dessutom :D

  Kram och ha en bra fredag!

  SvaraRadera
 3. Fina pyjamasar och bra pris. Önskar att Primark fanns i Sverige också.
  Gott kvällsfika också, ska nog testa receptet. Tack för det! =)
  Kram Carina

  SvaraRadera
 4. På Primark kan man hitta både det ena och det andra :) Brukar alltid ta en tur dit innan det är dags för Sverigeresan!
  Kram och trevlig fredag

  SvaraRadera
 5. Inga roliga pengar. Men huvudsaken det blev bra gjort! Tänderna är viktiga! Vilket fynd! Jättefina pyjamaser. Jag har också börjat med pyjamas. Så skönt!

  KRAM Anna

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.