2019-11-08

Julfint i trädgården


Stack iväg och uträttade några ärenden innan jag hade ett litet jobb att uträtta mitt på dagen. Sedan var torsdagen helt fri och vi spenderade den hemma.

Jag körde 2 maskiner tvätt och gubben satte igång att montera upp en hylla till vår blomma (vandrande jude) som behövde mer utrymme när den vuxit så mycket.

Vi åt köttgrytan sedan uppe på takterrassen och jag hade tänkt att sätta mig och läsa bok där sedan. Men vädret slog om snabbt och det kom en regnskur. Så tvätten som nästan var torr plockades ner snabbt och jag gick ner på altanen istället. 

Hade sett att det var kladdkakansdag på nätet så när vädret var skit bakade jag en kladdkaka under tiden. Men som alltid så växlar vädret rätt ofta fort om till solsken igen. Så jag gick upp och spenderade den sista tiden på takterrassen innan solen försvann bakom grannarnas tak.

Passade på att ta kort på våra julstjärnor i trädgården som börjar att skifta högbladen i färger igen. Helt otroligt så stora de har blivit.


En oredigerad bild på vårt middagsbord 😮. Inget undanplockat här. Sedan kom regnet.

 Vår lilla trädgård med maffiga julstjärnor.


 Den äldsta och största är röd.


En vacker vit.

Ock så en vacker rosa.

Sedan blev det kladdkaka på altanen till kvällsfikat. Den godaste kladdkakan som gubben hade ätit sa han. Nu gäller det att komma ihåg hur jag gjorde den. För som vanligt blev detta ett hittapårecept 🤔🙄.


3 kommentarer:

 1. Den julstjärnan är så otroligt vacker :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det var verkligen en överraskande regnskur, men den varade inte särskilt länge :-)
  Vilka fina julstjärnor och viken smarrig kladdkaka! :-D

  SvaraRadera
 3. Åh, vilken smaskig kladdkaka. Och vad gott med bär och grädde till.
  Ta en extra smakbit för mig. =) Det är ju fredag så då får man mysa lite
  extra.
  Kram Carina

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.