2020-09-26

Pärlan blev skinande


Svängde in på biltvätten i närheten av jobbet igår, den som vi brukar tvätta pärlan på. Bara att parkera bilen sätta sig och ta en kaffe så sköter grabbarna resten. Vi är alltid lika nöjda efteråt när hon är färdig.

Sedan blev det en sväng till juristen igår igen. Var tvungen att fråga om en sak som vi glömt, och de är  till för att lyssna och förklara om man vill ha reda på något krångligt som tex. pensionen.

När vi sedan åkte hemåt tog vi och åkte förbi Annica och Christer som nu har kommit ner för att önska dem välkomna hem. Carolin och Fredrik var redan där och önskade detsamma. Blev en liten pratstund innan vi bröt upp och de fick fortsätta med det de höll på med, som uppackning och städning när huset stått tomt ett tag.

Hemma tog vi en liten plocklunch med diverse charkuterier och ost och slappade i solen en stund. Ringde och pratade med barnen och några barnbarn innan vi satte igång med middagen.

Det fick bli kylskåpsrensning på rester och en omelett på allting. Ingen vacker syn på tallriken men gott blev det i alla fall.

Resten av kvällen blev tv-tittande innan vi hoppade i säng.


Bara att sitta och vänta på att pärlan ska bli klar.


Så sa vi hej, hej och välkomna hem till Annica och Christer.


Ja det blev lite av varje i denna omelett.Något tjusigt upplägg var inte lätt att få till när det skulle upp på tallriken.

6 kommentarer:

 1. Kul att A & C är nere igen :-D

  Ha en braig dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) Förlorade kärleksformer
   3) Stoppa skilsmässa
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Döden
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Allt behöver inte vara så tjusigt men kan ändå smaka väldigt gott!

  Kram och god lördag!

  SvaraRadera
 3. Du är så bra på hitte på rätter. Önskar att jag hade din inspiration i köket.
  Ha en fin lördag i solen. Här vräker regnet ner idag.
  Kram Carina

  SvaraRadera
 4. Tycker maten såg väldigt god ut :) //Christina

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.