2020-09-07

Fin avslutning på söndagskvällen


Jag och gubben blev hämtade strax före 18.00 igår eftermiddag av Ulrika och Mats. Carolin och Fredrik och två vänner till Ulrika och Mats hade de redan hämtat upp när de kom. Så bilen blev fullastad av förväntas fulla människor. Ulrika och Mats skulle visa oss en ny restaurang som de hittat inne i palmdjungeln utanför Torrevieja.

Denna väg åker vi förbi dagligen om vi jobbar och vi har trott att det är en vägsnutt som inte går någonstans. Utan något som kanske kommer bli en riktig väg om det kommer byggas nya hus där bredvid den.

Men vägen tog oss till Rancho Blanco en restaurang ute i bushen som låg jättevackert.

Rancho Blanco är ett familjeföretag grundat 1975 av Roland Gasser och Octavia Delgado och sedan dess har det varit i händerna på tre generationer. Dess typiska medelhavsmat är en av de mest kända i området, eftersom den sticker ut för sin kvalitet och utsökta smak. Köket på Rancho Blanco erbjuder en blandning av internationella rätter, med tyska detaljer i sina hemlagade kakor och italienska essenser och typiska spanska rätter.

Vi startade med en röd och en vit sangria och lite tapas. Sedan blev det fisk på min tallrik som smakade toppen. Till efterrätt tog jag en äpplekaka med vaniljglass till.

Vi satt och njöt där i många timmar (inte så mycket folk) innan det var dags att betala och åka tillbaka ut på storagatan och hemåt igen.















6 kommentarer:

  1. Väldigt fint ställe. Och lite ovanligt antar jag. Även för Spanien. Det är alltid så roligt att hitta nya favoritplatser. Dolda skatter. Och maten såg riktigt bra ut.
    Ha en bra start på nya veckan.
    Kram Carina

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig och god söndagskväll på alla vis!
    Hoppas den nya veckan börjar bra :D

    Kram

    SvaraRadera
  3. Trevligt avslut på veckan :)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Det var trevligt fast jag ser så sur ut på bilden. 😳🤣 Kram

    SvaraRadera
  5. Vilket läckert ställe! Fast jag hickade till lite när jag såg priserna. Men är det så himla gott och väl tillagat så är det säkert prisvärt :-)

    SvaraRadera
  6. Men så mysigt , tack för tipset .Dit måste vi absolut åka . //Christina

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.