Ny vecka och den började med min dag och jag blev ett år äldre, klokare och visare 🤭 eller något.
Dagen var en arbetsdag med jobb hela dagen. Men när vi kom hem blev det pasta (snabbt och enkelt) med kalkon, paprika, lök och vitlök i. Snabbstekt sparris med riven parmesanost på och så ett glas rött till detta.
Nu hade jag inte gjort någon tårta så till kvällsfikat blev det ett gott marsipanbröd. Dessa små marsipanbröd kan vara lika goda till ett glas rött ibland.
Jösses så mycket gott och enkelt man kan göra med pasta.
Anthon Bergs marsipanbröd 😋.
Grattis ❤��
SvaraRaderaKram Annica
Grattis till ännu ett klokår!
SvaraRaderaHa det fortsatt bra!
Kramar från Eva-Mari
Grattis Carin!
SvaraRaderaDet är lite lustigt det där med att fylla år. Ju äldre jag blir desto mindre viktigt känns det att fira.
Så ditt födelsedagsupplägg hade varit perfekt för mig.
Kram Carina
Stort GRATTIS till dig! :-)
SvaraRaderaNu blev jag väldigt sugen på marsipan...
Ha en finfin dag!
Grattis till efterskott till dig! Kram 🌻
SvaraRaderaGrattis till dig! Och som vanligt god mat i din blogg!
SvaraRaderaKram
Grattis från Ulla
SvaraRaderaGrattis än en gång BÄSTA Systera mi 💙
SvaraRaderaHipp Hipp Hurra för dig Carin idag! Hoppas du har haft en fin dag.
SvaraRaderaGrattiskram Anna
Grattis på födelsedagen som jag hoppas blev till belåtenhet! Sådana marsipanbröd är så goda.
SvaraRaderaKram