2022-05-04

En spansk skogspromenad

 

Vi åkte iväg till Torre de la Horadada på förmiddagen. Vi skulle till vårdcentralen där och gubben skulle röntga sina knän för andra gången. Vi får se vad plåtarna visar denna gången.

Det är lite som läkaren inte riktigt vill tro på att gubben har så ont i sina knän när han gått en promenad. Knäna är utslitna helt enkelt. Det har andra läkare sagt tidigare. Men nu är det denna läkares tur att bedöma detta verkar det som. När gubben nämnde operation, sa hon att han var för ung. Vet inte riktigt var gränsen dras för ung när det gäller knäna. Han blir 67 år och det är väl ingen ålder. Men heller inte någon ungdom direkt. 

När plåtarna var tagna och besöket avklarat åkte vi till Mercadona och handlade. Frukt, grönt och frukostartiklarna var slut hemma. Jag hade en komihåglapp skriven denna gång för att inte glömma något. 

När vi kom hem och allt var inplockat gick jag till Ulrika för att gå ut på en långpromenad med henne och deras lilla vovve.

Vi traskade ut i obebyggd omgivning och det var en trevlig runda som vi gjorde. Vi konstaterade att det skulle finnas lite mera gångstigar på de obebyggda markerna som finns runt omkring i närheten. Men ofta står det förbudsskyltar att man inte får beträda marken när man hittar en sådan stig. 

Även där vi gick igår dök det upp en sådan skylt efter att vi gått ett bra tag. Men vi visste att man kom ut på en grusväg om man fortsatte, så det gjorde vi då. Man såg t.o.m. cykelspår från mountainbike där vi gick. Så vi var inte de enda som gjort fel. 


Lite stenigt på vissa ställen.


En tupp som hamnat på fel sida muren.


Whiskey tog en vätskepaus.


Vi kom ut på allmän mark som var en slingrande grusväg.En palmodling mitt i alltihopa.

10 kommentarer:

 1. Personligen tycker jag att det är besvärens art och inte åldern som ska avgöra om det blir operation eller inte. Då får ni vänta och se vad bilderna visar. Alla knäåkommor syns tyvärr inte på vanlig röntgen.

  Önskar en fin onsdag!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi får se vad läkaren säger denna gången.
   Önskar dig detsamma.
   Kram

   Radera
 2. Hoppas att den nya läkaren kommer med ett bra utlåtande och ett fungerande åtgärdsprogram!

  Ha det gott :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vi får hoppas på det.
   Detsamma

   Radera
 3. Ingen ålder för operation! Hoppas han fixade den steniga promenaden med sina knän. KRAM Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu var inte gubben med och gick promenaden, utan det var bara jag som gick den. För det hade han definitivt inte klarat med sina knän.
   Kram

   Radera
 4. Fint med en långpromenad med nya vyer. Lite spännande trots allt.
  Håller tummarna att han får sina knä fixade
  Kram Kajsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var en trevlig och spännande promenad. Tack, och det får vi hoppas på.
   Kram

   Radera
 5. Vad jobbigt det verkar vara för din man med knäna. Allt vekar bara vara en enda uppförsbacke av oförstående läkare. Hopplöst. Åldern har väl ingen betydelse i det här fallet? Utslitna knän är utslitna knän. Fick göra magnetröntgen med mina knän, hoppas din man får göra det också. DÅ syns ju verkligen allt.
  Mysigt med långpromenad.
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Magnetröntgen har han gjort på knäna i Sverige när vi bodde där. Ja, vi får se vad de gör nu.
   Det var en skön långpromenad.
   Kram

   Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.