2022-05-21

Hände nada

 

Fredagen blev en slowmotiondag här i Casa 66. Vi gjorde inte en enda kraftansträngning. Det tar på oss gamlingar att var ute och komma hem sent. Så vi gick bara och lullade runt och gjorde nada. Jo förresten, på seneftermiddagen kom vi på att vi måste nog åka och veckohandla lite. Så att vi skulle slippa göra det idag på lördagen.

Men jag kan visa er något som jag köpte en annan dag den här veckan. Jag hade sett en supersnygg långklänning på Lefties borta på La Zenia. Men då jag såg den hade jag så mycket påsar redan, så jag orkade inte att prova den. Den här gången hade jag inget att bära på utan skulle kunna prova den. Men som alltid när man ser något man vill ha, ska man prova och köpa det direkt. INTE vänta. För nu så fanns den inte i min storlek längre och några fler hade de inte heller.

Lite besviken blev jag först, men det fanns andra korta klänningar i färgglada tyger som jag tyckte va fina med. Så jag hittade min storlek och gick och provade och fastnade för två klänningar 😮🙄. 

Så hade jag provat första gången långklänningen jag såg, så hade klädköpet blivit billigare än nu då. För klänningen jag tittade på först kostade 17,99€ och nu blev klädinköpet 35€.  Men, men, två klänningarna och två par skor fick jag då. Och klänningar och skor kan man väl aldrig få för mycket av 😉😁🙄.


   En färgglad klänning med öppen rygg och knytband där bak. Ett par matchande slip-in skor till.Samma härliga tyg i denna klänning som den förra. Snyggt skuren och knyts i sidan. Så blev det ett par matchande slip-in skor här med. 
12 kommentarer:

 1. Vilka fina sommarklänningar du hittade :)
  Kram Annica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja de var lite färgglada och fina tycker jag.
   Kram

   Radera
 2. Haha ditt resonemang där kring kostnaden för att vänta, det gillar jag. 👍🙃

  SvaraRadera
 3. Snygga fynd! Men visst är det så att om man ser nåt man gillar ska man slå till omedelbums!

  Ha en fin lördag :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja så är det 👍
   Hoppas er lördag varit bra

   Radera
 4. Snygga klänningar i läckra sommarfärger! Näe man ska inte vänta när man hittar något :)
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 5. Vilka fina fynd! Du får mannekänga och visa! KRAMAR

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag får visa någon gång.
   Kram

   Radera
 6. Så söta klänningar och snygga skor!
  Varm kram,
  Anneli

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, jag är nöjd med köpen av både skor och klänningar.
   Kram

   Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.