2022-11-20

Kyligt och blåsigt

 

Jösses, vad det blåste igår (och gör idag). Inget vidare att hamna på skuggsidan när man var ute för då blev det riktigt kyligt.

Vi tog pärlan till Chatarina för det var väldigt länge sedan som vi sågs. Vi fikade och pratade bort några timmar innan vi vände hemåt igen.

Jag satte mig och pysslade när vi kom hem på altanen och gubben kollade hur det gick för brorsan och han på tipset.

Vi såg på "Så mycket bättre på kvällen" och även denna gången har jag laddat ner några låtar som jag tyckte om till min egna lilla spellista.

Efter "Så mycket bättre" började vi att se en miniserie i 3 delar från 2017 på C-more som heter "Gunpowder".


Palmerna svajade rejält i blåsten.Den utspelar sig i London år 1605 och berättar historien om den brittiske aktivisten Guy Fawkes och en grupp rebeller, som försöker spränga underhuset och döda kung James I i 1600-talets England.


I Sverige är det snö nu men här blommar rosorna ännu fast det har blivit lite mera kylslaget på nätterna.

6 kommentarer:

 1. Ja, nu har vi fått vinter här och snabbt gick det. Vi hade knappt höst för en dryg vecka sedan och nu har vi snö. Nåja, det är väl kanske som det ska vara fast snö så här tidigt brukar vi aldrig få. Hoppas det inte lägger ribban för vintern. Gott för er att fortfarande kunna njuta av värmen.

  Kram och god söndag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det vände verkligen fort hos er. Det kan bli en låååång vinter.
   Ja, det är skönt med värmen även om det sjunkit i graderna här med. Fast det är mest nattetid som man märker av det. Och då är jag inte ute i alla fall 😉😄.
   Fin söndag till dig med.
   Kram

   Radera
 2. Rosorna blommar fast snön har kommit! Får se hur länge de överlever. Har satt ut julrosor i alla fall, Ler! Vi har det varmt inomhus och det var skönt ute idag. Finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder =)

  Skön söndag till er! KRAM Anna Channal

  SvaraRadera
  Svar
  1. Julrosor är så vackra. Vi hade många i vår trädgård i Loddby.
   Det stämmer, det är bara att ta på sig rätt.
   Kram

   Radera
 3. Men ohh så härligt det ser ut och mysigt att se aå mycket bättre

  SvaraRadera
 4. Oj vad det såg ut att blåsa hos Er, här är det vinterwonderland just nu och mer snö väntas men det ska bli plussgrader och sol i veckan så det är snart borta igen.

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.