2022-11-22

Ny vecka

 

Det var första gången på min morgonrunda som jag sprang igen efter jag varit sjuk. Men det kändes helt okej och det gick bra.

Efter frukosten och duschen stack vi iväg till Torrevieja för att uträtta några ärenden. Vi tog en fika hos några vänner också innan vi styrde pärlan hemåt igen.

Jag började att plocka fram de sista små julgranspryttlarna när vi kom hem. Men höll på att få ett vredesutbrott när jag inte hittade vår adventsljusstake som gubben gjort. Den är inte så liten och vi har inte så många ställen att förvara sakerna på. Men jag hade lagt en kaffebryggare framför ljusstaken högst upp i ett av skåpen. Gubben sa lite skämtsamt till mig när han hittade ljusstaken. Att man måste lyfta på sakerna för att hitta det man söker. Tror aldrig 🙊 jag har sagt det när han letat efter något 🙈.

På kvällen kom Chatarina förbi en snabbis efter hon varit på La Zenia. Hon hade med sig kaffe och en hyacintlök till oss. Hon hade glömt att lämna det när vi var hos henne i lördags.

Himlen var sprakande röd när jag kom ut på gatan.


Solen var på G när jag kom ner till havet.


Svängde ihop en pastarätt i julstöket.


Min diy-bil med gran på taket.


Blockljusen fanns inte på adventsljusstaken när den stod i skåpet. För då hade jag sett den garanterat.


Tack för kaffet.Så håller jag tummarna för att det blir en hyacint under pappersstruten.


6 kommentarer:

 1. Så skönt att det kändes bra med joggingen och att du hittade den finta ljusstaken. Jag får nog börja kolla upp var jag har ett och annat...
  Kram och god tisdag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det känns skönt att komma igång med löpningen och en himla tur att vi hittade ljusstaken 🙈.
   Fin tisdag till dig med.
   Kram

   Radera
 2. Härligt att komma igång med springandet igen och vilken underbar soluppgång, så läckert. Ljusstaken va jättefin. Kram Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det känns skönt att vara igång med löpningen.
   Ja, den är fin ljusstaken som han gjort.
   Kram

   Radera
 3. Som jag, jag skyllde Peter då en av våra julbrickor var spårlöst borta. Den försvunna jag hade haft framme nyligen. Fattade ingenting. Igår då jag städade lyfte jag på den julbricka jag hade framme och UNDER den fanns den försvunna som jag letat efter, hahaha. ACK ja, så vi har typ samma historia, mohohaha. Glad att vi fann det vi sökte. Gillar din adventsstake! OCH bilen, jättemycket!!! Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man får gömma sig bakom skämskudden 🙈🙊😂. Men tur att vi hittade det vi skulle.
   Jag är så förtjust i denna adventsstake som gubben gjort. Inte släden som ljusen står på. Men alla tomtar, svampar och grenar har han klistrat på den. Kul grej och ingen annan som har en likadan.
   Bilen köpte jag i en Chinobutik och så virade jag piprensare som en julgran och band fast på taket.
   Kram

   Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.