När jag vaknade igår hade jag lite feber men under dagen så kändes det att de sakta vände. Ingen gladare än jag att det gjorde det. För det finns inget tråkigare att känna sig skruttig.
Jag var t.o.m. uppe på takterrassen och låg i en solstol och läste en stund. Jag gick och kastade soporna ute på gatan så att jag fick röra på benen lite med.
Idag är jag helt feberfri och det känns så himla skönt.
Några kort blev det inte knäppta igår men jag har en liten god kaka som jag kan slänga in här till er som jag gjort tidigare.
Mixa mandlar och dadlar + eventuellt en skvätt vatten. 200 gram mandlar, ca. 10-12 st. dadlar.
Tryck ut det i en pappersklädd mindre form och in med den i kylskåpet.
Jordnötssmör och kokosolja. Fifty fifty av vardera. Jag tog nog ca. en deciliter (kanske lite mer).
Värm det på spisen så det blandar sig. Ta ut formen ur kylen och bred ut smeten över det första lagret. In med formen igen i kylen.
Smält choklad över vattenbad eller i micron (jag hade mörk choklad).
Ta ut formen en sista gång och bred chokladen på topp.
Skönt att du mår bättre. Kram
SvaraRaderaJa, det är skönt och tack.
RaderaKram
Verkar som en lagom söt kaka (för min del)
SvaraRaderaKram A
Lovar, den är god 😋.
RaderaKram
Vad skönt att du känner dig frisk igen! Vilken god kaka, den tar jag gärna en bit av :-) Kram!
SvaraRaderaJa, tack det känns bra att det gick över rätt snabbt ändå.
RaderaKram
Så skönt att du känner dig bättre och är feberfri nu.
SvaraRaderaJag tycker vanligtvis inte om dadlar men i kakor fungerar det bra. Dessa lät verkligen goda :D
Kram
Tack, det är skönt och bra att det gick över rätt snabbt.
RaderaJag gillar dadlar och kan äta dem som de är. Kakorna blev lite som godisrutor 😋😊.
Kram
Skönt att du mår bättre och tack för receptet. De ser jättegoda ut!
SvaraRaderaKRAM Anna Channal
Tack, och de var som små godisbitar 😉😋.
RaderaKram