2016-06-25

Midsommar

Vilken fantastisk midsommarafton det blev, och inte tala om vilket underbart skönt väder det varit i dag med. Vi började midsommarafton med att skåla i lite bubbel och äta lite snittar och jordgubbar. Sedan blev det sill och potatis och en lite nubbe till den. Nu började det fina vädret att visa sig, så vi tog och rörde oss en liten bit ut på altandäcket. Där vi sjönk ner i en varsin stol och intog kaffe och jordgubbstårta. Ytterligare några timmar senare var det dags för grillen. Visst var man mätt, men en sådan här dag har man alltid plats för lite till i magen. Sedan satt vi ute tills klockan närmade sig 22.00. Men då fick vi ge upp, för då svepte ett regnmoln över oss och vi gick in på altanen igen. Där satt vi sedan och pratade till långt in på natten.
Idag var man lite seg i starten, man är ju inte 20 längre. Det tar på krafterna att vara uppe så länge när man passerat 50 strecket med hästlängder. Jag fixade ihop en pizza till lunchen på resterna från grillningen på midsommarafton. Det blev Beasås, lök, potatis, fläskfilé och mozzarella på den. Efter lunchen åkte bror min hem till stan och jag och gubben tog ryggläge i varsin solstol.7 kommentarer:

 1. Jag tackar en ,till, Gid så maläten jag ser ut
  åldern börjar taga ut sin rätt, så är det bara.
  Hajan hälsar pch tackar

  SvaraRadera
 2. Underbara bilder, mysigt kram

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig midsommar och mycket god mat! Vi var också lite trötta igår. Då blev det resterna av oxfilén och så stekte vi upp det som var kvar av färskpotatisen. Perfekt med rester ibland ;)

  SvaraRadera
 4. Wooooo underbart ♥ ...
  /Kram finaste & ha det riktigt gott!

  SvaraRadera
 5. Ja, vilket midsommarväder vi fick! Mysigt ni ser ut att ha haft det.

  Kramar Anna

  SvaraRadera
 6. Ja sena nätter fixar man inte längre ha ha! Känner det efter denna sköna midsommar...vilken helg det har varit!
  Kram till dig,
  Titti

  SvaraRadera
 7. Underbart!
  Och det är värt ibland att ta en sen natt.
  I alla fall om man kan vila dagen efter=))

  Kram Hannis

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.