2017-04-17

Mata pippina och sig själv

Det blev en liten runda igår med när vi skulle gå och lämna in deklarationen. Först gick vi och matade fåglarna eller alla måsar. För de stackars änderna som fanns där fick vara väldigt snabba för att få någonting med av brödbitarna. Sedan fortsatte vi ner till Skattemyndigheterna i vår stad, som visade sig att dom hade flyttat sitt kontor där ifrån. Nu fanns dom mitt uppe i staden istället, inne på köpcentret till och med. Så det blev en extra liten tur upp på stan igen. När vi hittat deras nya plats fanns det ingen låda att lägga sin deklaration i, för den stod innanför deras glasdörrar. Så nu får vi (gubben) gå dit i morgon och lämna dom. När vi gick hemåt igen föreslog gubben att vi skulle ta en hamburgare på sportkrogen som ligger nära där vi bor. Men det var inte den godaste burgare vi ätit, men den gick ner i magen ändå.
6 kommentarer:

 1. Så oturligt.
  Hamburgaren ser i alla fall god ut, alltid något ;)

  SvaraRadera
 2. Så typiskt att de hade flyttat!
  Men vilka fina bilder på fåglarna!
  Kram

  SvaraRadera
 3. eGENTLIGEN ÄR DE ETT JÄKLA SLÄKTE, VÄSNAS OCH SKRIKER.
  mEN DIN PAPPA OCH JAG ÄLSKADE DEM, NÄR DE KOM, DÅ VAR DET VÅR.

  SvaraRadera
 4. Hej! Det är kul att mata fåglarna. Sen finns det en brevlåda för deklarationen utanför vid entrén till Spiralen från Drottninggatan.

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 5. Det ser i alla fall jätte gott ut. Kram Anette

  SvaraRadera
 6. Fina bilder på måsarna! Onödigt också att slösa färgfilm på dom då dom ändå är tämligen svart-vita ;-)

  Burgaren såg väldigt god ut :-)

  Jag tror förresten att skattemyndigheterna krånglar till det på det där viset för att folk ska missa och behöva betala straffskatt... ;-)

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.