2019-09-04

Födelsedagskalas och krama barnbarn


Vi var hundvakt igår med och kommer att hjälpa till med det även onsdag och torsdag. Klart man ställer upp och hjälper sina barn när man kommer hem. Lilla Nika är så snäll och är inga problem alls att ta hand om.

Så när T hade lämnat Nika till oss hos bror min gjorde vi oss i ordning och åkte iväg till svärfar och Kerstin. Vi stannade och köpte en blombukett till svärfar för han fyllde 76 år igår. Bordet var redan dukat när vi kom och det fanns en massa gott som vanligt att stoppa i munen.

Efter några timmar åkte vi vidare och nu gick bilturen till Finspång. Gubbens ena medicin var slut hos leverantören och inga apotek i Norrköping hade den, men Finspång skulle ha den hemma. Jodå den fanns, men bara 2 pkt. och de var redan reserverade för en annan person. Så det var bara att vända och åka hem till stan igen. 

Vi svängde förbi hos M & J för att få en liten lekstund med  Amelia innan vi åkte hem till brorsan igen. Amelia var lite hängig och trött för hon hade inte sovit ordentligt på dagiset på dagen. Men efter ett tag var allt frid och fröjd och vi hade en trevlig stund ihop.

Åkte och lämnade Nika som nu var lika trött som Amelia varit först. Sedan åkte vi hem till Vilbergen och supergod kvällsmat. Varm korv med bröd och räksallad.

Bara att sätta sig till bords och äta en massa gott.

Finspång var säkert 10 år sedan jag var.


 En liten linslus är hon vårt lilla gulltroll.

 Så farmor knäppte massor.

 Så gick vi en liten sväng med Nika så hon blev nöjd.

 Framdukat för kvällsmaten.

Det här är inte fel alls.

5 kommentarer:

 1. En kokt korv med räksallad är inte helt fel :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Men vilken liten sötnos ert gulltroll ❤
  Och korv med räksallad på var jätte längesen jag åt....så gott!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ännu en bra och händelserik dag! Ser att ni vit vilken senap som gäller ;-) Räksallad till korv var det länge sedan jag åt men gott är det!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Förstår att det blir många kramar när ni träffas. Kanske enda nackdelen att bo i Spanien? Hoppas det löser sig till det bästa med lilla mamma också, inte roligt att när de blir sjuka och inte klarar sig själva.

  Ha en fortsatt fin vistelse.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 5. ibland är det skönt med en snabb middag och korv och bröd är aldrig fel, tycker jag.
  Bra att ni får mycket tid med barnbarnen medans ni är i närheten. Ha en fortsatt bra Sverige semester. =)
  Kram Carina

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.