2019-09-06

Jösses vad vi hann massor


Först kom Therése och lämnade Nika sedan gjorde vi oss i ordning för en liten roadtrip. Först skjutsade gubben mig till mitt gamla jobb. Där gjorde jag en liten snabbvisit hos min gamla arbetskollega. 

Sedan blev det en tur ner till Söderköping och gubbens faster. Vi strosade även runt i Söderköping och tog en fika vid kanalen. 

När vi åkte tillbaka till Norrköping igen svängde vi förbi på Blomsterlandet på risängen och gick in och pratade med M som jobbade.

Sista stoppet innan hemgång blev i Ljura där vi besökte en äldre vän till gubben. Efter det blev det direkt till affären för att köpa lite mjölk till gröten på morgonen.

Precis som jag kom utanför Ica öppnade himlen sig. Så på den korta biten hem hann jag bli som en dränkt katt.

På kvällen kom hela familjen och hämtade Nika och vi fikade ihop innan de åkte hem till sig. Så nu har vi sett och kramat alla våra barnbarn.


Söderköping är en vacker liten stad.

 Mycket änder att kolla in.

Inga båtar som sussade.

 Vi hade tur med vädret.

 Är nog vackert när det lyser i bollarna på kvällen.

Dags att gå tillbaka till bilen.

6 kommentarer:

 1. Vilken mysig dag ni hade. Förutom att bli dränkt av regnet på väg hem från affären.
  Har aldrig varit i Söderköping. Men det verkar verkligen vara en mysig liten stad.
  Ha en riktigt trevlig helg nu. =) Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Vilken tur ni hade med vädret. Blir så mycket finare överallt då :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. En mysig vecka med nära och kära förstår jag att ni har haft..Sänder en hälsning med en kram från mig till lilla mamma. Ha ett fin fortsättning och resa hem till paradiset.Synd att vi är så långt ifrån varandra det hade annars varit kul att ses:) Kramiz

  SvaraRadera
 4. Åh så mysigt! Fin miljö!
  Kram och trevlig fredag!
  /Maria

  SvaraRadera
 5. Ni har fullt upp ser jag :-) Skönt också att det var så fint väder! Ja, ända tills sista biten hem från affären då, men då gjorde det ju inte så mycket för jag antar att du hade torra kläder att byta till när du kom hem :-D

  SvaraRadera
 6. Vad härligt att följa dina/era utflykter i Norrköping och runt omkring. Känner mig så hemma <3. Sörping... och Färgargården... så fint där. Kram //Tina

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.