2019-09-13

Vi har det lite blött


Igår var en jobbdag igen och vädret såg väldigt oroväckande ut när vi åkte iväg på morgonen. Men vi hade tur i stort sett hela dagen förutom vår sista tur som vi fick åka en omväg för att komma till kund. För då hade polisen börjat att stänga av vägarna runt omkring där vi har vårt lager.

På kvällen hade vi bestämt med M & M (gubbens gamla chef och fru) att gå ut och äta. Vi skulle besöka Asia Kitchen som är en ny restaurang nere i Punta Prima rondellen. M & M hade varit där en gång tidigare och gillade maten mycket.

Men det var knappt att vi  kom dit, för någon taxi var lönlöst att få tag i. För vädret var inte det bästa och många ville förmodligen åka taxi dit dom skulle.

Men vi tog våra paraplyer när regnet avtog och började att gå till den. Det tog väl en kvart ungefär och vi var inte ett dugg blöta. Men sedan skulle vi hem därifrån också och då hade himlen öppnat sig totalt och det blåste något fruktansvärt.

Det gick inte att få tag i en taxi nu heller om man inte ville sätta upp sig på en väntelista på över en timme. Klockan var redan midnatt och alla ville vi hem. Så vi satt där på restaurangen och väntade tills vi såg en chans att börja gå hemåt igen.

 Det gick väl sådär på hemväg, men då skulle vi ändå hem. Så när vi öppnade dörren hemma var både jag och gubben som två dränkta katter. 

När alla kläder var hängda på tork och tvätt och tandborstning gjord var det rätt mysigt att hoppa i säng och somna till regnet och åskan utanför.


Vår nödlösning på väg för att komma dit vi skulle. Den blev nog avstängd den med lite senare.

 Jag och gubben delade på en 32 bitars och det var så gott.

Svårt att ta kort genom fönstret. Men stolarna från uteserveringarna började att flyga iväg. Och samtidigt var det störtregn.

4 kommentarer:

 1. Vilket väder så jag kan tänka mig att det var skönt när ni landade in hemma igen. När det regnar är det mysigast att vara inomhus helt enkelt.

  Kram och ha en bra fredag!

  SvaraRadera
 2. Ni fick ett rejält skyfall. Vi hade åska och regn här igår. Idag har det varit soligt men väldigt blåsigt.
  Det känns att det är riktig höst här nu. Ha en trevlig helg nu. Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Sushi är så gott och så mysigt att somna till smattret av regn. Kram.

  SvaraRadera
 4. Gå till KLICKA – är en stor vuxen dejtingsajt med en intelligent sökmotor för att hitta en partner för sex

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.