2019-09-24

Lika bra att köra fullt ös


Vi började måndagen med att åka in till Torrevieja och till vår jurist som vi har. Hade lite frågor om en blankett som ska fyllas i till försäkringskassan i Sverige. Som jag tidigare hade fattat lite fel om den. När vi fått hjälp med detta åkte vi vidare till Quirón-sjukhuset för att se om man kunde beställa tid för gubbens solkeratoser. som han inte blev hjälpt med på vårdcentralen.Gick rätt snabbt i kön och det blev snart vår tur. Men där förklarade hon i receptionen att det måste komma en remiss först från Scandclinic som är godkänd av Försäkringskassan i Sverige. Innan vi åkte till Scandclinic tog vi svängen förbi på bilverkstaden inne i Torrevieja.Vi beställde tid för oljebyte och så är det en plastkåpa under bilen som lossnat som de får sätta till rätta då med.

Vi åkte förbi hos Ch i Torrevieja på vägen hem innan vi åkte till Scandclinic. Vi hade bestämt att vi skulle hjälpa henne med att kolla hur det såg ut i hennes lägenhet om det fanns framdraget fiber.När vi kom fram till Ch fick jag se en målare ute på ett tak. Ingen säkerhetslina eller något skyddsstängsel fanns det. Det är ett par meter ner till backen om en tegelplatta skulle släppa.Vi bestämde med Ch att vi skulle mötas upp på Ole vår fiberleverantör när hon var klar hos tandläkaren, för vi skulle uppgradera vårt fiberavtal. Och under den tiden skulle vi hinna till Scandclinic med.

Men innan vi kom till Scandiclinic svängde gubben förbi hos trädgårdsmästaren och köpte några säckar jord igen. Han som jobbar där tror nog säkert att vi håller på att anlägga en park eller något, så mycket jord som vi köpt på sista tiden hos dem.När vi skulle sätta oss i bilen fick jag se en liten kanin som såg väldig sjuk ut. Ögonen såg grumliga ut och tappat päls hade den också på vissa ställen på kroppen.På Ole var det bara vi som kunde uträtta vårt ärende. För Ch blev det ingen affär för Ole hade inte fiber där hon bor. Så vi fortsatte till La Zenia och hoppades på bättre tur.Där hittade vi rätt leverantör till Ch och hon kunde skriva ett avtal för sin fiber som hon snart kommer att få.Gick förbi ett skyltfönster på vägen och vad fick jag se. Jo det var redan julskyltat. Kändes väldigt märkligt tyckte jag.Kvällen spenderades uppe på takterrassen tills det började att mörkna strax efter 20.00.

Om ni undrar så hann vi även få in Scandclinic innan Ole besöket. Vi eller gubben rättare sagt fick bra information av dem där. Så vi får se hur det blir med solkeratoserna som han har.

Jepp, det här var vår måndag och vi hann väldigt mycket tycker jag

7 kommentarer:

 1. Oj, det var mycket på en dag :) Men hoppas han får rätt hjälp nu med sina solkeratoser!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ni hade en full dag med allt ni skulle hinna med. Tur att ni har bil när det är så många ställen man ska till samma dag. Bra att ni fick den info ni behövde. Hoppas han får rätt hjälp nu också.
  Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Oj, snacka om fullt upp :) härligt endå att få en massa gjort. Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Stackars kanin :-( Hoppas att det ordnar sig nu med maken så att han får en tid!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Ja, det måste jag säga, att ni hann mycket! Skönt att ni kunde beta av lite "to-do´s". Stackars kaninen... hoppas den repade sig!
  Ja du... jag tycket mig höra att IKEA skulle börja med julsakerna om någon vecka... tidigt tycker jag också! Vi kan väl få gå ij i november månad åtminstone innan det är dags!?
  Kram och ha en fortsatt fin tisdag!
  /Maria

  SvaraRadera
 6. Fullt ös! Nej tack till julskyltning! Mysigt att kunna sitta ute till åtta.

  KRAM Anna

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.