2019-09-07

Prickig överallt


Vårt lilla barnbarn Ellen slapp inte undan när storebror fick vattkoppor. De trodde nog att det kunde vara så eftersom det gått lite längre än vad inkubationstiden säger när man läser om det.

Men i onsdagsmorse var Ellen full med prickar på kroppen. Så igår var vi hos Ellen ett tag när det körde ihop sig med tider för familjen. 

Gubben brukar skoja och säga att det är vår lilla bulldozer i flocken, för det är full fart på henne jämt. Det var så även igår fast hon knappt hade sovit alls under natten när det kliat så mycket.

Efter vi varit där åkte vi vidare till gubbens gamla arbetskamrat som bor nere på stan. Vi var där ett bra tag och fikade och babblade en massa innan vi åkte hem.

När vi kom till parkeringen satt det en böteslapp på bilen fast vi betalt parkeringavgift. Stod ett nummer på lappen som man kunde ringa om det var några oklarheter. Men de hade tyvärr stängt för veckan, så det får bli på måndag.

Vi skojade om parkeringsboten och sa att det var synd att det inte var i Spanien. För då hade vi bara kunnat ställt bilen precis utanför K & P där de bor och satt på (osynlighetsknappen) varningsblinkersen. För så gör man där vi bor nu.

Prickig överallt.

 Men leklusten var det inte fel på.

 Och det var mycket Ellen vill visa som hon kan.

Sedan busa hon till ett tag med.

6 kommentarer:

 1. Ha Ha! Vilken busunge. Jobbigt med vattkoppor om det kliar. Ha en skön helg! Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Vilken bus-Ellen! Att undvika vattkoppor lär vara snudd på omöjligt. Våra tre barn fick det efter varandra så det blev ett långt vabbande den gången. Lika bra att ha det avklarat tycker jag.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh lilla pricken! Så söt! Bra att de fick det samtidigt så är det gjort!

  Trevlig helg!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Jobbigt när det kliar fast skönt när det är alla barn haft det.
  Önskar er en skön lördag
  Kram

  SvaraRadera
 5. Åh, så jobbigt när det kliar. Julia hade också det för några veckor sen, men hon fick inte så många prickar. Men det är ändå skönt att de får det när de är små!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Typiskt med p-boten. Hoppas det löser sig. Och att lilltjejen snart kryar på sig.

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.