2019-09-22

Igår var den där


Marknaden var på sin plats igår igen och vi gjorde som vanligt ett litet varv genom den. Min gamla handväska pajade när vi var i Sverige och jag behövde en ny, modell lite större. Helt plötsligt stannar både jag och gubben vid ett stånd och tittar på väskorna som finns där. Gubben säger till mig, -vilken väska var det du såg som du stannade för. Jag pekar på den som fick mig att stanna till och det var precis samma som gubben sett också allra först. Jag slog till och köpte den med en gång. 

Vi köpte grillad kyckling med på marknaden som vi tänkt att äta till middag med något till. Men helt plötsligt får jag ett sms och A & C undrar om vi har lust att gå ut och äta. Samtidigt får gubben ett sms från K i Torrevieja som undrar om vi har lust att gå ut och äta. Så istället för hemmakväll med kyckling på bordet gick vi ut istället.

Vi gick till Asia Kitchen igen och var där vid 19.00 som tur var. För sedan började kön ringla sig ut på gatan för att få ett bord där inne. Vi tog en meny för 2 som bestod av en massa rätter. Så mätt i magen blev man.

Efter middagen följde vi alla med hem till A & C och blev bjudna på ett glas vin. Vi satt och pratade ett bra tag innan vi tackade för oss och gick hem.


Fastnade för de olika färgerna på väskan.
 Suddig bild på baren på restaurangen.

 Friterade tigerräkor.

 Pekinganka.

 Någon kycklingrätt.

Cheesecake.

7 kommentarer:

 1. Grattis till den fina väskan.
  Så trevligt att gå ut och äta och gott såg det ut!

  Kram och god söndag

  SvaraRadera
 2. Skönt att du hittade en väska så snabbt. =) Jag blev väldigt sugen på asiatisk mat när jag såg dina foton. Det var ett bra tag sen sist. Och cheesecake! Det har dom inte på kina restaurangerna här. Mums vad gott.
  Ha en riktigt härlig Söndag. Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Supersnygg väska! Kul att ni tyckte lika också ;) =)
  Kram och ha en fin söndag!
  /Maria

  SvaraRadera
 4. Väskan var verkligen läcker! Kul att ni fastnade för samma båda två. Att få Anders att ens stanna till vid ett väskstånd... Jag undrar om det någonsin hänt? ;-)
  Trevligt att träffa vänner också :-)

  SvaraRadera
 5. Snygg väska och mysigt med marknad kram

  SvaraRadera
 6. Lika trevlig som vanligt att träffas :)
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.