2019-09-28

Då var det bokat


Vi höll oss hemma igår med. Blev bara en morgonrunda sedan var vi hemma i Casa 66 hela dagen. Gjorde mest ingenting alls egentligen, som är förbajat skönt det med. Ja visst ja, det var en kille här från bredbandsbolaget Ole och bytte ut vårt modem mot ett nytt. Men sedan var det lugna gatan precis hela dagen.

Vi har också bokat en flygresa till Sverige i nästa vecka och kommer att stanna en vecka denna gång. Min mamma har äntligen (som hon själv sa) fått en plats på ett äldreboende och flyttar dit nu på fredag. Vi åker hem för att vara med när hon flyttar in där och sedan hjälpa till att rensa hennes lägenhet med allt vad det innebär.

Igår blev det grilltime på takterrassen och vi satt där tills det var dag att gå ner för jag ville se på Idol. Har inte följt uttagningen innan. Men kul att se vilka de 12 är som gått vidare. Och som vanligt blir jag irriterad på att vi svenska folket får rösta så att fel personer behöver lämna.


Här tog vi fredagsdrinken.

5 kommentarer:

 1. Mysigt med grillning på takterrassen. Strongt av din mamma att ha bott själv så länge ändå. Hoppas flytten kommer gå bra och att hon ska trivas där. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Så skönt för din mamma att äntligen ha fått ett äldreboende. Då passar det perfekt att ni åker hem och kan vara behjälpliga i samband med flytten.

  Kram och ha en bra lördag!

  SvaraRadera
 3. Vad fint att ni reser hem och hjälper till. Och vilken mysig terass ni har!!! Kram //Tina

  SvaraRadera
 4. Hej, Vad kul för din mamma att hon fått plats på äldreboende. Här är det så fullt att de som vill bo på ett sådant får stå i kö i flera år och dementa människor får bo kvar i sina hem. Men så mysigt ni bor där i Spanien! Den där brickan på terassen såg inte helt fel ut! Njut! Här hemma är det höstrusk.

  Kramen och ha en fin kväll!

  Anneli

  SvaraRadera
 5. Vad skönt att din mamma äntligen har fått sin efterlängtade plats!

  Idol brukar jag följa slaviskt, men nu har jag inte sett ett enda program. Av förklarliga skäl, kanske :-)

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.