2019-09-12

Ingen mjukstart direkt


Det var en jobbdag igår som blev lång som sjutton, var inte hemma förens månen på himlen hade kommit upp. Det som vi hade tur med var att vi slapp regnet under arbetspasset. Vädret är lite svajigt just nu och det har lovats en massa regn och blåst nu ett par dagar.

Igår hade vi en sådan där lossning som tar lite extra tid. För den som projekterat och byggt området har inte tänkt till för fem öre när det gäller lossning av större gods. Inte en chans att komma in dit man ska lossa och sedan alla dessa trappor.  Men efter ett par timmar var allt på plats och kunden var nöjd och glad.

När vi kom hem på kvällen fixade jag till middagen så snabbt det bara gick, för nu var vi så himla hungriga båda två. Sedan satt vi på altanen och åt och lyssnade till regnet som sakta började komma. Vi hörde även åskan långt bort.


En av bilarna kom vi in med en bit på området. 

 När vi åkte tillbaka till lagret för att lasta bilarna på nytt tornade molnen upp sig över havet.

 När dagen var slut hade månen kommit upp på himlen.

 Stekt fisk, ugnsrostade morötter och en kall sås till det.

Här satt vi och myste en bra stund innan vi hoppade in i duschen.

5 kommentarer:

 1. Tanken var kanske att alla skulle köpa platta paket från det gul/blåa varuhuset när de flyttar in i sina hus ;)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det var ett rejält arbetspass ni hade. Tur att det inte är lika slitigt varje gång. Mysigt att sitta med levande ljus och lyssna på regnet. Idag har vi för ovanlighetens skull sol och fint här. =) Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Det blev verkligen en rivstart efter er ledighet och dessutom ett långt pass. Då är det gott att sitta med levande ljus och koppla av på kvällen.

  Kram och ha en bra dag!

  SvaraRadera
 4. Perfekt med god mat och mys efter ett riktigt hästpass! =)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 5. Vilken vacker bild den där andra med dom dramatiska molnen! Har sett på nätet att det är starka varningar över hemskeväder på gång - hoppas det inte blir så allvarligt för er!
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.