2020-05-29

På nolltid


Vad hände för något igår då? Inte något särskilt alls faktiskt. Dagen var ungefär som föregående dag fast utan en långresa. Utan jag höll till hemmavid. 

Åkte och handlade efter jobbet och glömde bort att man ska ha munskydd nu när man handlar. Men Mercadona säljer det, så jag fick köpa ett eller en hel förpackning rättare sagt. Så nu ligger det några stycken i bilen, några i jobbväskan och så ett varsitt till gubben och mig i min handväska när vi är ute och går, om man nu skulle behöva. Det är mycket att tänka på 😉. En liten parentes i detta, så hörde jag på nyheterna igår att vi går in i Fas 2 nu den 1/6. Men fortfarande är 30% av landet kvar i Fas 1.

Jag körde en maskin med bara arbetskläder när jag kom hem också. För nu går det åt jobbtröjor och shorts som bara den i värmen. Tur att det blåste en del för tvätten blev torr på nolltid.

Nu kör vi Fredagsfeeling och Fredagsmys.

9 kommentarer:

 1. Vad skönt att ni får komma it lite igen! :) Jag förstår dock inte riktigt... ni sitter fortfarande i karantän men ni jobbar och åker hem till andra och lämnar saker? Vad menas egentligen med att sitta i karantän då? Låter lite sådär "luddigt" som här hemma... ;) Svårt förstås att bestämma hur man ska göra för att göra rätt i detta läge vi aldrig varit i. Hoppas verkligen att den här smittan hör till historien snart.
  Kram och ha nu en fin fredag!
  /Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så länge som Spanien är i sina olika faser så är även landet i karantän. Visst allt är inte solklart för oss heller. Men vi vet att i nuläget får vi jobba men inte överallt. Det är med munskydd på när du är hos kund precis som det är här nu om du är nära andra människor.

   Radera
 2. Ha en Trevlig Fredag//Christina

  SvaraRadera
 3. Förstår att det går åt många shorts och t-shirts när ni jobbar i värmen. Skönt att det går snabbt att tvätta då.
  Och skönt att ni inte arbetar heltid. Er lilla trädgårdsgång ser så mysig ut. Och väldigt spansk inbillar jag mig.
  Njut av fredagen i solen nu.
  Kram Carina

  SvaraRadera
 4. Här blir det lite flyttjobb idag. Ideellt iofs men kul att kunna hjälpa till.
  Kan ju vara bra att ha lite hjälp "tillgodo" sen ;)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vi har försökt köpa munskydd på Mercadona men dom har aldrig funnits inne. Vi köpte på apoteket istället när det blev mer tvång att ha munskydd. Har alltid med i handväskan ifall man ska in på nån affär eller om det behövs av nån annan anledning. Men fy tusan vad varmt det blir!

  Ha en fin start på helgen :-)

  SvaraRadera
 6. Önskar er en fin pingsthelg och njut i hänryckningens tid.

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 7. Så skön bild...njut av helgen nu!
  Solig kram från Titti

  SvaraRadera
 8. Jobba på och vila lite... en skön helg till er! Det där med munskydd hjälper föga. Gör inget om ni glömmer det.

  KRAM Anna

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.