2020-05-07

No mucho


Mittiveckandagen gick den med utan några större händelser eller nyheter. -Jo förutom att den nuvarande larmsituationen som råder flyttas fram ytterligare i två veckor efter en omröstning och sträcker sig nu till 23 maj. 

Jag gjorde min runda på morgonen och nu börjar man hälsa på samma människor (trevligt) som man möter varje dag. Precis som när jag gick min snurrunda inne på vårt område.

Jag började med en ny bok när jag låg och solade på takterrassen. Den heter "Innan ni tog oss" av Lisa Wingate.

Vi grillade på kvällen och spelade vårt parti kort där uppe innan vi  vi gick ner och tog vår kaffe och såg på tv:n.

 Vår lilla myshörna nere i trädgården vid citrusträden.

Knåpade ihop ett nät runt en flaska och tog en trasig solcellslampa som gubben sparat. En sådan som såg ut som en gammal glödlampa när den var hel. Men nu var det bara solcellen kvar på denna. Stoppade ner den  i flaskan och klistrade fast den.

5 kommentarer:

  1. Vilken mysig myshörna ni har , trevligt när folk hälsar på en, jag hälsar alltid när jag möter någon på mina promenader . Trevligt o man blir glad om man möts av ett leende. Ha en fin dag //Christina.

    SvaraRadera
  2. Hej Carin,
    Hoppas allt är bra med er och tusen tack för kommentarer på min blogg. Ja, jag förstår att man kan längta hem efter barn och barnbarn och speciellt i dessa tider.
    Jag pratade just med min moster i Grekland och där är det inte heller mucho...HOn talade dock om att flygen till Sverige går och hon kommer hem 17 juni och skall tillbringa sommaren på fäboden.

    Ha det gott och hoppas ni får träffa familjen snart.

    Och jag skulle passa på att tala om att nästa läsår skall jag även undervisa i spanska här på högstadiet. Lite pirrigt eftersom det var ett tag sedan....Jag ska damma av spanskakunskaperna under sommare.

    Stor kram,

    Anneli

    SvaraRadera
  3. Vilken fin myshörna ni har och så bra lampan blev.
    Den boken har jag läst och jag tyckte den var väldigt bra.

    Kram och ha en fin dag!

    SvaraRadera
  4. Vilken perfekt liten myshörna ni har.
    Inte dumt att sitta där med något kallt att dricka.
    Kram Carina

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.