2020-07-03

Varit där förut


Igår skulle vi till en kund i Denia, och Denia har vi varit i många gånger. Även hos denna kund visade det sig när vi kom fram. Men jag och namn 🙄 det kanske inte är min starkaste sida. Men när vi började närma oss kunden så kände jag till vägen i alla fall. Det är alltid något, för man får inte plats med all information uppe i hjärnkontoret 🥴.

Vi tog en sväng förbi båthamnen när vi vände tillbaka hemåt igen. Sedan blev det raka vägen hem till Torrevieja efter det.

Svängde förbi La Zenia när vi kom hem och köpte en ny mobil till gubben. Hans gamla som han ärvt av sonen börjar sakta men säkert leva sitt egna lilla liv.

Jag tog tag i maten när vi kom hem och gubben satt den nya mobilen på laddning så han skulle kunna börja installera över allt från den gamla sedan.

När vi ätit tog jag tag i städningen som jag tyckte behövdes nu. Har ni provat "Ekotipsets" mirakelmedel, 1 dl. 24% ättikssprit (2 dl. 12% ättikssprit), 4 dl vatten (3 dl. vatten) och 5 droppar diskmedel. Jag tvättar fönstren med det, torkar spisen, dörrar, toan, ja, jag använder det överallt nästan. Hon finns på Insta och hon har en blogg som ni hittar här. När det var färdigstädat blev det marsch in i duschen och ut kom jag som en ny fräsch människa igen, fast jag använde inte mirakelmedlet på mig 😂. 

Gubben pillade med den nya mobilen när vi tog kvällsfikat och han fortsatte och pilla med den tills vi hoppade i säng. Det är mycket som ska funka när man köper en ny mobil.

Många båtar låg det i hamnen.

Små som stora.
  

Molnen låg lågt över bergen.

Dags att åka hem efter mobilköpet.

Blev en hittepåröra i enchiladasen.

Tomatsallad till med olivolja och vinäger.

Blandningen i var strimlad rödkål, hackad crabsticks, strimlad färsklök, majonnäs, cremefraiche och kryddor. Riven parmesanost på toppen.

10 kommentarer:

  1. Ni hann med mycket minsann :) kram

    SvaraRadera
  2. Fullfart och god middag på terassen ser jag. Härligt! En undran... Blev fönstren fina? Luktade det ättika i huset efter städningen? Finns många bra husmorsknep!

    KRAMAR Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fönstren blev jättefina när vi gjorde dem. Visst luktar det lite ättika men inte så jag tycker det är olidligt.

      Radera
  3. Jag har länge tänkt prova mirakelmedlet men vet inte om jag vågar ta vinäger istf ättika. Har inte hittat det. Har du köpt på Costa Blanca?

    SvaraRadera
  4. Hittepå röran såg smaskig ut. Har skrivit upp receptet på mirakelmedlet. Kan aldrig skada att prova. Såna ingredienser som jag alltid har hemma. Så då blir det lätt att testa.
    Ha en fin helg.
    Kram Carina

    SvaraRadera
  5. Det är jättefint i Dénia, ni kunde ju ha passat på att ta färjan över till Ibiza också och partat loss :-D

    Maten såg som vanligt väldigt mumsig ut :-)

    Ha en fin dag!

    SvaraRadera
  6. Kanske blir det lite roligare att städa om man blandar sitt eget mirakelmedel��
    Kram

    SvaraRadera
  7. Åhh det där mirakelmedlet lät bra och miljövänligt, det gillas :)
    God mat på tallriken också, det gillas också!!!
    Ha en fin fredag och KRAM från Titti

    SvaraRadera
  8. Har läst om det där städmedlet. Har testat faktiskt och det funkar ju bra. Maten ser supergod ut. Kraaam Pia

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.