2021-01-12

Ett nytt fynd

 

Gubben skjutsade bort mig till tandläkaren på morgonen, för jag hade en tid för min tand. -Nej, jag är inte färdig där ännu. Rom byggdes inte på en dag, och inte heller min nya krona som ska dit i munnen. 

När jag skulle kolla vår postlåda innan vi parkerade bilen efter tandläkarbesöket. Gjorde gubben ett glädjetjut 🤪 och drog i handbromsen och klev ut han med. Han gick inte efter mig till postlådan, utan gick till komposthögen på gatan. Han hade sett en blomma som blivit slängd där.

Han sken som en sol när han ställde in växten i bilen. Det var en kokospalm i en alldeles för liten kruka som någon hade kastat. Och så kom min egna Flower Powerräddare och fick se den, och nu ska ge denna blomma kärlek 🤗 så den växer igen. 

Vi var hemma en stund innan vi stack iväg båda två fast på olika uppdrag. Jag åkte med Ulrika in till Torrevieja och köpte presentpapper till ett litet pysselprojekt. Gubben åkte och köpte en ny fin kruka till sitt nya blombarn.

Eftermiddagen och kvällen spenderades hemma i lugnets sköna vrå. Gubben satt och luktade på alla sina blommor och jag tog ett avsnitt av Familjen Bridgerton på datorn.

Nej, det gjorde vi inte alls. Utan jag ville ha en revansch i Gin Rummy som gick sådär. Det är förmodligen något fel med kortleken 🤥. Men man kan inte ha tur i allt. Så jag nöjer mig med tur i kärlek 😍.


Den hade tur att vi kom före sopbilen.

Nu ska det pysslas och prasslas med papper.9 kommentarer:

 1. Kul att se vad du hittar på denna gång :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Dina projekt är alltid intressanta. Spännande att se vad det blir den här gången.
  Jag har sett klart på Bridgerton. Tyckte om den serien. Hoppas på en säsong till.
  Ha en skön dag i hemmets lugna vrå nu.
  Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Vilken lyckad dag för er båda ��
  Kram

  SvaraRadera
 4. Grattis till fyndet! Vilken tur den lilla palmen hade som kom till er istället för att åka iväg med sopbilen :-)

  Ha en fin dag - solen är tillbaks!

  SvaraRadera
 5. Ha Ha! jag skrattar här för jag hade nog gjort likadant. Räddat palmen. Vad ska du nu pyssla med tro? Kraaam Pia

  SvaraRadera
 6. Mycket bättre med tur i kärlek!!

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 7. Spännande med pysssel o bra med tur i kärlek.

  SvaraRadera
 8. Ska bli kul att se vad du ska göra med pappret, den plantan får det bra hos Er istället för att hamna på sophögen. Kram

  SvaraRadera
 9. Det var ju tur att gubben hann före sopbilen då. Ska bli spännande att se vad du gör med pappret. Lite synd att det inte blev någon revansch men det är inte för sent än.

  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.