2021-01-01

Andra halvan av 2020

 

Juli kom och vi hade fortfarande en del restriktioner att rätta oss efter. Men många började hoppas på en sakta men säker tillbakagång till det normala livet igen. 

Så det blev väldigt mycket jobb och resande kors och tvärs i landet för oss. Så mycket städer, byar och märkliga ställen vi fått sett. Roliga och mindre roliga minnen som vi även fått med detta jobb, som vi valde att sluta med i november.

Men tillbaka några månader så var augusti den bästa månaden på detta året. Då vi kunde sätta oss på ett plan till Sverige och äntligen krama om hela vår flock.

Vi hade nu en resa till inbokad i december för att fira jul som vanligt i Sverige. Men tyvärr så satt coronan stopp för detta och vi blev kvar här hemma i Spanien.

Nu hoppas vi innerligt att det nya året ska bli bättre så att vi snart kan boka en resa hem till våra nära och kära.5 kommentarer:

 1. Det har varit mycket bra under året också. Jag väljer att fokusera på det positiva men ser fram emot att träffa alla kärisar. God fortsättning! 👍 Kram

  SvaraRadera
 2. Ja vi får hoppas att vaccineringen går så snabbt som planerat. Både här och hos er. För då lär ni ju kunna ses till sommaren i alla fall. Vet inte hur det ser ut med vaccineringen i Spanien. Men det är nog ungefär som här. EU länder följs ju åt.
  Tänk så underbart när ni får krama om familjen igen.
  God fortsättning på det nya året.
  Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Ja, nu får vi hoppas att det går på rätt håll så att vi kan se framåt.

  Kram och gott nytt år!

  SvaraRadera
 4. Ja nu hoppas jag att 2021 blir ett bra år då vi kan börja träffa nära och kära igen. Kram Eva

  SvaraRadera
 5. Oj vad ni har rest runt! Härliga bilder både hemifrån och från stora vida Spanien :-)
  Hoppas att ni snart kan/får träffa flocken igen!

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.