2021-01-20

Men jösses, som gubben skulle ha sagt

 Var på sjukhuset igår för gubben hade en avtalad läkartid. Blev väldigt förvånad att det var så lite folk där att döma på alla bilar på parkeringen utanför.

Så det blev inte jättelång väntan innan gubbens bokstav och nummerkombination dök upp på skylten.

Jag var med in till läkaren, så vi var fyra öron som snappade upp vad läkaren sa. Läkaren hade även en student i rummet som satt med hela tiden.

Vid ett tillfälle när läkaren och min gubbe pratade om gubbens mediciner, fick jag se hur studenten tog upp sin mobil ur arbetsrocken och tog den under skrivbordet. Jag böjde på mitt huvud för att se vad han höll på med. Och vet ni vad grabben sitter och gör!!!!! Han sitter och lägger likes på instagram 😱.

Så jag fick ur mig något sorts konstigt skratt, så att gubben undrade vad jag satt och skrattade åt. Studenten hade redan fått ner sin mobil lite diskret (trodde han) i sin rock, och satt och blickade rakt ut i rummet igen.

När gubben fått sitt recept och allt annat var klart hos läkaren tackade vi för oss och gick till pärlan och åkte hemåt. Jag berättade i bilen för gubben vad det var jag skrattat till åt där inne hos läkaren, så han inte skulle vara orolig att jag blivit mer snurr 😜 än vanligt.


Inte varit här så många gånger, så fel gick vi först.


Här satt vi och blickade upp på skylten.


Det blev restmiddag när vi kom hem. Potatisomelett och kycklingkorv som blev kvar från dagen innan.Testing, testing, och kanske lite svårt att se. Men i denna röra i glaset döljer sig vår citronmarmelad 🧐. Krossat digestivekex, yoghurt, banan, granatäpple, citronmarmelad och lite karamellsås.

7 kommentarer:

 1. Jag kan bara hålla med där - men jösses... Kommer säkert att bli en alldeles utmärkt och uppmärksam läkare av den där studenten.

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Den där blivande läkaren vill man inte träffa i framtiden. 🤔

  SvaraRadera
 3. Men fy så nonchigt. Vi var på ett möte en gång i skolan med psykolog, skolsköterska och då somnade rektorn. Men jösses sa jag då. Ha en fin dag. Kraaam pia

  SvaraRadera
 4. Så nonchalant att ta upp sin mobil så där i smyg. Bra att du visade att du hade sett. Själv hade jag nog nästan sagt till... Kanske i alla fall.

  Efterrätten ser både god och spännande ut!

  Kram och god onsdag!

  SvaraRadera
 5. God mat.
  Det skulle jag rapporterat till läkaren om att det var inget lämpligt uppträdande från den studenten.
  Vem vet vad han registrerar hos nästa?
  Ha en fin dag.

  SvaraRadera
 6. En riktigt ambitiös läkarstudent... typ! Hoppas gubben fick rätt hjälp av den riktiga läkaren åtminstone!
  Kraaam Kate

  SvaraRadera
 7. Man får väl hoppas att det var en engångs företeelse och inte en vana.
  Efterrätten ser god ut. Smakade säkert jättebra.
  Kram Carina

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.