Gubben och jag var bjudna till Ulrika och Mats på nyårsafton. Det var en trevlig kväll och avslutning på det gångna året.
Lite märkligt kanske det var eftersom vi skålade in det nya året lite innan det riktiga tolvslaget skulle vara.
För vårt utegångsförbud som vi har här i Spanien startade klockan 00.00 och är fram till 06.00 på morgonen.
Men det gångna året har ju varit lite snurrigt ändå så vad är då 10 minuter hit och dit. Inte så värst mycket tyckte vi.
Vi började med lite glöggmingel ute när vi kom.
Sedan gick vi in och fortsatte minglet en stund till innan maten. Ulrikas fina bordsdukning med tyll och ljusslinga.
Sedan hade mörkret lagt sig och det var dags att sätta sig till bords.
Förrätt en smörgåsbakelse med grönmögelost och Serranoskinka.
Varmrätten var oxfilé, potatisgratäng, stigkantareller och sallad.
Efterrätten var en clementinpannacotta.
Sedan var vi mätta glada och belåtna.
Sedan var det dags för tolvslaget några minuter innan tolv.
Och när vi gick hem brakade det löst på himlen av fyrverkerier.
Vilken trevlig kväll :)
SvaraRaderaKram
Du klär bra i mustasch tycker jag! 🙂
SvaraRaderaVilken härlig afton ni fick!
SvaraRaderaKram
Vad roligt, precis såna glas på svart fot har jag just köpt. Kram och god fortsättning.
SvaraRaderaVilken trevlig nyårsafton. God mat och trevligt sällskap.
SvaraRaderaSkönt att ha goda vänner så nära.
God fortsättning.
Kram Carina
Clementin pannacotta, låter gott! Fin dukning, mysig kväll och gott i magen. Låter ljuvligt!
SvaraRaderaTror inte vi var exakt på 12 slaget..ut kom vi nog 5 minuter sent...men vad gör det
God fortsättning
Kram Kajsa
Vilken härlig nyårsafton och maten ser helt magisk ut!! Det blev ett stilla firande här, bara gubben och jag...skönt det också!
SvaraRaderaGOD fortsättning nu på det nya året :)
KRAM från Titti
Så mycket gott och trevligt! Kul att ni kunde ses...
SvaraRaderaGod fortsättning och Kram Anna
Vilken nyår! Wow, Värsta restaurangen med den dukningen och maten. Såg verkligen proffsigt ut så jag förstår att ni hade trevligt. Och ganska skönt är det att inte vara ute hela natten och slarva, men samtidigt lite trist att behöva bryta upp. Kram och god fortsättning
SvaraRaderaMen så fint och mysigt! Vilken god mat! Den där bakelsen med serranoskinka och ädelost skulle jag vilja ha receptet på.
SvaraRaderaGott Nytt År och god fortsättning till er!
Kram,
Anneli