2021-01-29

Många steg blev det

 

Tog en promenad bort till tandläkaren igår morse. Mitt näst sista besök, sedan är jag klar där för denna gång🙂. 

Vädret var toppen och jag hade tagit på mig alldeles för varma kläder. Kunde gott ha tagit shorts eller kjol men tog på mig byxor som blev för varmt. Men. men, hellre svettas än att frysa.

När jag var klar hos tandläkaren och lite fattigare fortsatte jag på hemväg till La Zenia för att köpa present till Amelia vårt barnbarn som fyller 3 år i februari.

Det var verkligen folktomt där och det beror väl på restriktionerna som är nu. Såg att de spärrat av många parkeringsplatser för att minimera på besökare.

När jag var klar och hittat det jag skulle gick jag hem och lämnade påsarna och bytte om till shorts 😊. Sedan tog gubben och jag en promenad ner till blomchina, för gubben skulle ha såkrukor för sina frön som han skulle sätta.

Han har några rosfrön som han vill testa och se om de kommer att gro. Vi får väl se om vi har en rosbuske om några år.

Vi gick förbi Lidl på hemväg med och gick in där för att handla några saker. Gillar inte Lidl egentligen för det är alltid så rörigt vid kassorna och för lite personal i affären. Men ibland måste man gå dit för man vet att affären har det man är ute efter.

Men som sagt, när vi bara hade en före oss i kön till kassan blev det stopp. Kunden hade någon Lidlapp i mobilen och hade visst några rabatter som skulle dras av från hennes köp. Det fungerade inte och den andra kassörskan började också lägga sig i det som hände i vår kassa.

Helt plötsligt var det kö i hela affären till två ynka kassor som var öppna och ingen annan personal kom till undsättning för att avhjälpa detta som uppstått.

Så där stod hela Lidl still en stund innan kunden sa att hon inte ville ha de varor som hon inte fick sin rabatt på. Så ett återköp fick det bli, sedan rullade allt på igen som vanligt, rörigt och med för lite personal 🙄.

Hemma efter promenaden började jag med maten och sedan blev det kortspel innan tv:n och sängen.


Skön morgonpromenad till tandläkaren.


Ett väldigt tomt och öde La Zenia.


Några såkrukor inhandlades det här.


God korv och bra kaffe har vi hittat på Lidl. Annars undviker vi denna affär.


Tortellinis med god chorizokorv.Sedan var dagen slut och några steg hade man fått ihop.

9 kommentarer:

 1. Lidl finns inte här i närheten så det är ingen butik som jag besöker så ofta. Jag tycker inte att det är speciellt trivsamma butiker utan ofta är det ganska så rörigt i dem. Dessutom för lite personal. Däremot gillar jag deras ostfrallor och vet att man ibland kan göra oväntade fynd.

  Kram och god fredag!

  SvaraRadera
 2. Jobbigt när det inte kommer fram nån till kassan för att hjälpa till/öppna en till kassa :(
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det är bra att träna på tålamodet (iaf för mig) . I det här landet får man ofta göra det. 😉😳😷

  SvaraRadera
 4. Ja gillar inte heller kassasystemet på Lidl. Härligt att få ihop många steg i alla fall. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 5. Ja en lite rörig affär, jag vet, men de har attans goda ostar :) Värt ett besök!
  Ja några 10 000 steg per dag blir det inte här i kylan och halkan!Nu är jag trött på kyla, vinter och halka. Att skrapa bilrutor också!!!
  Ha en fin fredagskväll...
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 6. Inte ofta på Lidel men ibland så slinker jag in där och hittar lite udda roliga matvaror och glassar. Som deras knyten med spenat o fetaost.

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 7. Tycker det finns många både roliga och goda saker på Lidl till bra pris men har inte besökt någon butik på ett år p g a coronan. Längtar faktiskt dit nu.
  Kram Monika

  SvaraRadera
 8. Duktigt traskat!
  Skönt att du snart är klar hos tandis.
  Zenia B får vi inte åka till förrän på måndag klockan 06 eftersom vi inte får åka utanför Torrevieja. Fast jag tänker inte hänga på låset på måndag ändå tror jag ;-)

  Ha en fortsatt fin helg!

  SvaraRadera
 9. Får alltid ihop massor av steg när vi är i Spanien, går mycket mer där än här, får kämpa för å få ihop 6000 steg ;)//Christina

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.