2021-05-08

Blev inget hav

 

Hade ju tänkt att vara vid havet igår när värmen skulle stiga uppåt än 30 grader. Men så blev det inte för jag var krasslig igår med.

Kände mig fräsch när jag vaknade men det tog inte så lång stund innan huvudvärken kom och sedan lite feberfrossa på det.

Sedan var det så fram och tillbaka hela dagen. När jag tog alvedon var jag fräsch så länge de verkade. Sedan var man tillbaka på ruta ett igen.

Lite ungefär som när ens barn var små och man gav de febernedsättande när de var sjuka. De blev pigga och ville leka och stoja så länge medicinen hade verkan. 

Så det blev en hemmadag igår med. Och helt ärligt så avskyr (hatar) jag att vara sjuk och krasslig. Det är något som jag nästan eller aldrig är annars. 

Men det här är smällar man får ta. För att detta förbannade virus kom till världen. Så vi ska kunna börja leva normalt om en någorlunda snar framtid.
10 kommentarer:

 1. Tråkigt men som du säger det är smällar som man får ta. Det är så olika hur man reagerar på vaccinet. En del känner inget alls men en kompis till mig fick som influensa i en vecka.

  Kram och krya på!

  SvaraRadera
 2. Ja, det kan man lugnt säga 😞.

  SvaraRadera
 3. Fin blomma där, en Ipomea batata (potatisblomma på Svenska)

  SvaraRadera
 4. Skönt att ni fått ta er första spruta men hoppas att du snart mår bra igen. Kram //Tina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är skönt och jag mår bättre nu, tack 😊

   Radera
 5. ”Normalt” vad det nu är - det kommer det aldrig någonsin mera att bli.
  Det har kommit så många nya regler och vanor (en del kanske tom bra för många) och människor ändrar sitt beteende. Butiker har tvingats se över allt och säkert sett många även fördelar - och stora företag tror jag har sett vad de kan spara in på. Bra och eller dåligt ja det återstår att se.
  Huvudsaken är att få vara frisk och kry det kan ju ingen ”köpa”
  Hoppas att orken kommer tillbaka snabbt och att biverkningarna släpper. Sol och fint väder och värme hjälper till med mycket.
  Ha en jättefin dag och fortsättning på helgen.
  Marie USA


  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst går hälsan före allt annat och sedan får vi leva med det nya "normala" 😏 som kommit till efter viruset.

   Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.