2021-05-19

Knopp på Paul McCartney

 

Vi rullade först iväg igår till våra vänners bostäder (de som inte kunnat komma ner) och vattnade deras blommor. Det var inget akut men nu har vi gjort en liten check på det i alla fall.

Sedan fortsatte vi bort till La Zenia. Gubben skulle till Leroy & Merlin och jag skulle till H & M. Så när vi åkte in i parkeringshuset hoppade jag vid rulltrappan som skulle ta mig till H & M och gubben fortsatte bort med bilen till Leroy & Merlin.

Mitt ärende gick snabbt så jag tog samma rulltrappa tillbaka ner i parkeringshuset och gick bort till Leroy & Merlin den vägen. Gick snabbare att gå så en att gå uppe på köpcentret till affären.

Gubben var inte klar på långa vägar med det han skulle köpa när jag kom. Han stod och valde mellan olika bekämpningsmedel och näring till sina växter. Men till slut blev det några flaskor som inhandlades.

Sedan blev det en sväng till Chinobutiken för jag skulle ha kuvert och lim till limpistolen. Maj månad är snart slut och då ska tavelprojektet vara klart. Så lim behövdes för just detta ändamål.

På seneftermiddagen när vi hade ätit och spelat lite kort. Tog gubben och satte igång med vattningen både i trädgården och på takterrassen. Och då tog jag tag i städningen inomhus. Och när vi båda var klara tog vi en kopp kaffe under citrusträden innan vi tog kväller.


Första stället har vi vattendunkar med oss.


Andra stället finns det vatten på. En citron hade försvunnit på deras citronträd 🤔. Låg inte på backen heller. Så någon hade varit och norpat den.


Gubben skulle hit.


Och jag skulle hit.


Törs inte tänka på hur mycket lim som jag köpt till tavlan 🙄.


En hittepågryta med fläskkött, rödkål, inlagd paprika och oliver i.


Alla rosor har fått knoppar. Men Paul McCartney är den som kommit längst.



Många knoppar är det.


9 kommentarer:

  1. Så vacker han är, Paul! 🥀 Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är han och han kommer att dofta ljuvligt med.
      Kram

      Radera
  2. Så härligt att rosorna verkar trivas bra hos er. Det känns knoppfullt ;-)

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är skoj när det går åt rätt håll.
      Kram

      Radera
  3. åh rosor är så fantastiskt när de blommar och nu ska det blomma hos er. Måste checka in Paul Machartney ros...Vi ahr en fin ros som blommar hela långa sommaren med förföriskt vackra röda roser. Den håller på långt in på hösten efter vi gett oss hem också.
    På tal om TV tävling serier....på SVT paly finns Tjuv och Polis..tt roligt spännande tävlingsprogram.
    Kram kajsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den här kommer att dofta ljuvligt när den slår ut.
      Okej, ska kolla programmet. Tack för tipset.
      Kram

      Radera
  4. Vi brukar också gena genom garaget på Zenia B. Då kan man passa på att stoppa eventuella inköp i bagageluckan också :-)
    Paul McCartney var nog den som såg till att min tinnitus satte fart. Var på en konsert med honom och The Wings för en himla massa år sen. Vi satt långt fram på parkett och jösses vilken volym det var! Håret stod typ rakt bak på grund av vinddraget från högtalarna... Så kändes det i alla fall.

    Lycka till med det fortsatta limmandet!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Toppenbra knep, har aldrig tänkt på det innan när vi varit där.
      Min tinnitus har nog kommit till av konserter man var på som ungdom också, när man skulle stå så nära scenen som möjligt.

      Radera
  5. Leroy Merlin också min mans favorit, ett gubbställe😉.
    Älskar dessa Chinos, de har så mycket grejer. Jag köper mitt bomullsgarn där.
    Den grytan såg god ut, mums!
    Ha det bra!

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.