2021-05-04

Så var måndagen

 

Jag gick en långpromenad med Ulrika först på morgonen och kom lagom tillbaka till gubben skulle åka till vårdcentralen, så jag hängde på.

Han hade en tid att passa där och det gick rätt snabbt faktiskt. Han fick nu en remisstid till röntgen för sina knän som han har artros i. Knäna har han haft ont i till och från i säkert minst 15 år om inte mer. Men nu har det varit för jäkligt ett tag. 

När vi var klara där åkte vi hem och åt frukost och gubben stack iväg till Alicantes flygplats för att göra ett nytt försök att få hem grannens bil från uthyrningsfirman.

Jag gjorde mig i ordning och tog en promenad till en av Chinobutikerna. Hittade vad jag letade efter och gick vidare till Skandinaviskabutiken. Där hittade jag nästan allt som jag tänkt att köpa och glömde även bort att köpa det jag tänkt att köpa. Så det får bli en ny promenad dit någon dag igen.

Gubben kom hem med grannens bil men batteriet hade inte blivit uppladdat på vägen hem. Så det var bara att hitta några förlängningssladdar så vi kunde sätta det på laddning.

När vi satt och åt kom regnet som sedan höll i sig hela kvällen tills jag hoppade i säng.Många förlängningssladdar blev det.


Vi får se idag om batteriet är fullt uppladdat.


11 kommentarer:

 1. Och idag blir det att skura altanerna igen. En evig rundgång känns det som :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det kan ju vara så att det behövs ett nytt batteri också. Dom lever ju inte i all oändlighet...

  Ha en skön dag i solen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vi har tänkt i dom banorna med.

   Radera
 3. Så skönt att det löste sig med bilen. Min spontana tanke var också att det kanske behövs ett nytt. Livslängden är ju inte obegränsad.

  Kram och god tisdag!

  SvaraRadera
 4. Stök och bök med bilar är mindre kul. Det verkar ändå som att det löste sig. Vi väntar regn här också och snö :-( Kraaam Pia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här har det varit strålande väder idag.

   Radera
 5. Bilar säger jag bara. De kan lev sitt eget liv och vi får bara gilla läget.
  Kram Kajsa

  SvaraRadera
 6. Det lät som en full dag då ni fick mycket gjort! Hur är sjukvården där ni bor? Jag har hört av många svenskar att de är mycket nöjda med den i Spanien. Jobbigt det där med bilar som står och som inte har tillräckligt med batteri.

  Ha en fin dag!

  Varm kram, Anneli

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det både jag och gubben har haft med den spanska sjukvården att göra har bara varit till belåtenhet. Vi har inget att klaga på.

   Radera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.