2019-03-19

Bara på en handvändning


Från att ha haft värme och gassande sol ett tag nu slog det om blixtsnabbt från ena dagen till nästa. 

Igår morse när jag kom upp fick jag se att hela öppna spisen var full med askflag som åkt ner i den. Jag hörde hur det blåste rätt rejält med. Såg på termometern att det bara var +10 ute. Det var bara att ta fram dammsugaren och fixa i ordning innan man skulle iväg.

Jobbade ett tag på dagen och termometern steg inte mer än till +15 på sin höjd. Så även här i Spanien kommer det bakslag på våren. Nu har vi tur att det inte är metervis med snö dom gångerna. Utan det blir utav kyla och regn istället.

Men regn är bra för allt som ska växa och gro, så inga sura miner här. Har sett på vårt citronträd hur det skjuter nya skott och en massa blommor är det på det med.


Finns några citroner på det.

 Doftar ljuvligt.

 Knopp.


7 kommentarer:

 1. Idag regnade det rätt rejält nu på morgonen - skönt faktiskt :-)

  Men visst har det blivit kyligare...

  Vilket levnadsglatt citronträd! :-)

  Ha en fin dag i vätan :-)

  SvaraRadera
 2. Så underbart , både blommor och frukt redan hos Er. Jag har i allafaöö Penseer på balkongen, satta i korgen från Er, men då var det Jul. Visst är det roligt när man kan varaed lite.

  SvaraRadera
 3. Vad härligt med ett så fint citronträd. Skulle mycket hellre ha regn än snö, om jag fick välja och det får jag ju inte. Men idag har vi iallafall soligt här också. =)Kram Carina

  SvaraRadera
 4. Här behövs det regn så för min del är det helt ok.
  Kul med egna citroner :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Regnet behövs garanterat hos er också så någon gång måste det komma. Något säger mig dock att det snart är fint igen hos er.

  Kram och god kväll!

  SvaraRadera
 6. Inte svajigt väder bara hos oss alltså... men som sagt, det behövs väl lite regn också. Det vänder nog snabbt förhoppningsvis. Vi här hemma får nog vänta lite till. Kram //Tina

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.