2019-03-13

Hann med mycket


Stack iväg med bilen till La Zenia efter vi käkat frukosten igår för att handla det vi sett dagen innan. Inte alls så mycket folk så det gick snabbt och smidigt.

Efter det styrde vi bilen till Mercadona för yoghurt, juiceapelsiner och jordgubbarna som redan tagit slut igen. Sedan hem och lasta ur allt och in med saker och ting där det ska vara.

Grannen hade varit snäll att ta emot ett paket till mig som posten kommit med under tiden vi var borta. Jag hade beställt en klänning för 13€ på nätet på vinst och förlust. Men den var perfekt och jag blev supernöjd.

Vi tog och gjorde varma mackor till lunch på den torkade svampen som vi fått från 2 av gubbens gamla arbetskamrater. Sedan blev det iväg på lite jobb.

Ibland klickar inte allt som det ska med adresser på nybyggda platser och på andra orter man inte känner till. Så mörkret hade hunnit falla innan Pärlan (bilen) parkerades hemma igen.

Det är tur att jag fortfarande har svårt att bara laga mat till 2 personer så att det finns rester att ta fram ur kylskåpet när man kommer hem.

Vi köpte en resesäng och allt som ska vara till så Amelia kan sova som en prinsessa när hon kommer.
Härliga färger och ett tunt och skönt tyg.

Så en snabblunch innan jobbet.

Inte lätt att hitta ibland.

9 kommentarer:

 1. Hon kommer sova så gott i den sängen :)
  Vilken härlig klänning :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken superläcker klänning! Glada färger är inte dumt det :-) Bra pris också! Kostar det inte mer så är det ju läge att chansa. Bra att chansningen gick hem :-)

  Ha en finfin onsdag! Här är det molnigt men varmt ändå. Hoppas solen kommer fram till eftermiddagen :-)

  SvaraRadera
 3. Vilka fina färger på din klänning :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Klänningen var verkligen färgglad och fin ha en fin dag kram från Nina

  SvaraRadera
 5. Vad bra att du fick tag på en fin klänning så billigt. Resesängen blir ju jättebra till lilla prinsessan. Vilken tjock och bra madrass ni hittade till den. Idag har vi blötsnö och riktiga by vindar här. Trots vädret har jag planterat tomater så där som du gjorde. Hoppas mina plantor blir lika fina. =) Kram Carina

  SvaraRadera
 6. Klart att någon måste sova som en prinsessan när man är på besök! Vilken snygg klänning och så prisvärd!

  Kram och ha en bra onsdag!

  SvaraRadera
 7. Mycket fin klänning det där . En riktig bligladavsak. ��

  SvaraRadera
 8. häröiga färger på din nysa klänning, kanske den är med på Sverige besköet-
  Trevlig helg på er från mamma H.

  SvaraRadera
 9. Heeeej igen!
  Tack rara du för alla fina hälsningar du lämnat under min "frånvaro". Jag blir alltid så glad över alla hälsningar som lämnas :)
  Nu har jag läst ikapp mig här också och jag säger det igen... jag gillar din trevliga blogg, mycket! SÅ roligt att följa ert liv, läsa om allt ni gör och jag är så glad för er skull att ni gjort slag i saken av en dröm. Om man har den möjligheten ska man absolut göra det! Livet går så fort och det är så viktigt att leva och inte bara vara vid liv, som jag brukar säga. Blir så glad när jag läser att ni firar med ett glas cava, för att ni har det så bra! Underbart!
  Ja, dina "flor a caballo" ser verkligen ut som tussilago! Så härligt det ska bli när de börjar dyka upp i våra svenska dikeskanter.... Längtar lite nu...
  Blir så avis på alla dina fina blombuketetr du alltid har! Tänk att få så många fina buketter utan att bli ruinerad... ;)
  Kram och ha en fin torsdag!
  /Maria

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.