2019-03-05

Nu är säsongen här


Vad gjorde jag igår då, jo jag började morgonen med att stretcha ut kroppen på min lilla yogamatta (från Chinobutiken) innan jag tog tag i frukosten. Försöker att göra det varje morgon, men tyvärr så hinns det inte alltid med (dåligt ursäkt) orkar inte, det är nog mer sanningsenligt om jag ska vara korrekt. 

Men i alla fall så fixar jag till frukosten antingen jag stretchat eller inte, för frukost kan jag inte vara utan. Nu är det även slut på grötfrukostarna så nu är det bara naturell yoghurt som gäller en lång tid framåt.

Men jag toppar alltid yoghurten med bär och nötter och nu har äntligen jordgubbssäsongen börjat för fullt här. Jag älskar jordgubbar och kan äta de hur mycket som helst. 

Jag har de inte bara till frukost utan även i sallader till middagen, eller så äter jag de bara rakt av. Det står alltid en skål med gubbar i kylen nu när det är säsong här.

Gillar ni jordgubbar?


De är mycket stora här.

 Skönt att sträcka ut kroppen.

En vanlig frukosttallrik.

11 kommentarer:

 1. Ja jag älskar jordgubbar. Sååå gott! Lyckliga du. Ja man borde ju stretcha och utöva yoga varje dag. Konstigt att det ska vara så svårt att få in i vardagen. 10 min kan ju räcka till en början. Jag har fått några övningar av en yogalärare som går ut på att jobba med alla leder. Ska genast göra dem. Tack för inspirationen. Kaaaam Pia

  SvaraRadera
 2. Älskar jordgubbar. De som kommer runt midsommar här som är riktigt söta och goda. Det finns ju importerade året runt. Men dom smakar inte lika mycket som sommargubbarna. Lyckliga du som har säsong för go gubbarna redan nu. =) Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Jordgubbar är så gott. Fast än så länge har jag inte smakat några som är lika goda som de hemma i Sverige :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag gillar verkligen jordgubbar men tyvärr är säsongen kort här. Som barn var jag allergisk mot jordgubbar och fick inte äta det på tio år men jag växte ifrån allergin tack och lov. Här blir det också naturell yoghurt på morgonen men jag äter min med blåbär.

  Kram och ha en bra dag!

  SvaraRadera
 5. Där får du leta efter yoghurten. ��

  SvaraRadera
 6. Vi äter också mängder av jordgubbar nu. Jag var från början väldigt skeptisk till att dom är så bautastora här, tänkte att dom smakar nog inte så mycket, är säkert vattniga... Men så är det ju inte alls - dom är supergoda :-)
  Ha en fin dag - trots molnen som har kommit på besök idag. Känns lite ovant... :-)

  SvaraRadera
 7. Frukosten kan vi inte heller vara utan, men jag är galen i ägg. Så här blir det ägg och majonnäs på mackan varje dag i stället för jordgubbar!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Det är inte underligt att Pera längtar ner till Er. Det är underbart att jag vet hur mycket han längtar nertill er.- Eftersom jag aldrig kommer till en affär., så vet juminte jag om >Jordgubbarna är på gång här med. Ät och sto, jag hittar väl alltid nåot Renskav här nere. Det går ju att skoja med varabdra
  eller hur, kran från en glad mammam, tack vare ER

  SvaraRadera
 9. skall bliva skönt med nya glasögon, hi,hi då behöver jag ju bara skriva en omgång med text.

  SvaraRadera
 10. Åh så gott. Jag älskar jordgubbar. Kram

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.